BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEmekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon ----

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon
12 Nisan 2022 - 14:00 www.finansgundem.com

ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Ayrıca, 5 emekli arkadaşını daha ING’li yapan ek olarak 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Müşterilerinin iş ve özel yaşamlarında her zaman bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefleyen ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını da ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda 1.250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Emekli maaşını ING’ye taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; 1.500 TL’ye kadar ise 1.850 TL, 1.500 TL – 2.500 TL arası ise 2.300 TL ve 2.500 TL ve üzeri ise 2.750 TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Türkiye'den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri de ING’nin promosyon kampanyasından yararlanabiliyor. ING Türkiye’nin kampanyasından 8 Nisan 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler faydalanıyor.

Emekliler Turuncu Ekstra’nın avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlanıyor

Tasarruf odaklı ve avantajlarla dolu Turuncu Ekstra programına dahil olan ING’liler ise, program kapsamında belirlenen aylık harcama tutarına ulaştıklarında ekstra avantajlar kazanıyor. Emekli maaşını ING'ye taşıyanlar, Turuncu Ekstra programının tüm ekstra avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlanabiliyor. Turuncu Ekstra programı kapsamda ING’li emekliler, Turuncu ve e-Turuncu TL Hesaplarına ek faiz kazanabiliyor, para transferi işlemlerini ING Mobil ve Internet Şubesi’nde ücretsiz gerçekleştirebiliyor ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırabiliyor. Emekliler ayrıca, ihtiyaç kredisi kullandıklarında kredi ödemelerine nakit iade ayrıcalığıyla avantajlı kredi faiz oranından faydalanabiliyor, Destek Hesap limitleri dahilinde ayda 3 işlemlerini faizsiz taksitlendirebiliyor veya erteleyebiliyor.

ING’li emekliler birçok ayrıcalıktan yararlanabiliyor

ING’li emekliler Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesaplarında para olmasa bile nakit çekebiliyor ve nakit ihtiyaçları için onlara özel avantajlı Faiz oranları ile ihtiyaç kredisi fırsatlarından yararlanabiliyor. Maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye gerek kalmadan e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla ING şubelerinden gerçekleştirebiliyor. Yeni emekli olanlar ise bağlı olduğu kurumlarda banka tercihini ING olarak belirterek maaş müşterisi olabiliyor.

ING Türkiye’de iki üst düzey atama

ING Türkiye ve Çiçeksepeti iş birliği ile mağaza sahiplerine ING’den özel avantajlar

ING Türkiye’den globale üst düzey atama

ING Türkiye ve Hepsiburada iş birliği ile kadın girişimciler e-ticarette güç kazanıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)