BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmekli maaşı bayram öncesi ne zaman yatacak?----

Emekli maaşı bayram öncesi ne zaman yatacak?

Emekli maaşı bayram öncesi ne zaman yatacak?
14 Eylül 2015 - 11:11 www.finansgundem.com

Emekli maaşları bayramdan önce ne zaman yatırılacak sorusunun cevabı SGK'dan geldi

Emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak sorusunun cevabı için gözler SGK'da. Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaşları 17-23 Eylül arasında ödenecek.

SSK işçi ve tarim emeklisinin aylıkları, tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara 17 Eylül'de, 5 ve 7 olanlara 18 Eylül'de, 3, 4 ve 1 olanlara 21 Eylül'de, 2 ve 8 olanlara 22 Eylül'de, 0 ve 6 olanlara da 23 Eylül'de ödenecek.

SGK EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, emekli aylıklarının 4/A SSK emeklilerine her ayın 17-26'sında, 4/B Bağ-Kur emeklilerine her ayın 25-28'inde ve 4/C Emekli Sandığı emeklilerine ise her ayın 1-5'i arasında ödendiği hatırlatıldı.

TARİHLERDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Açıklamada, Kurban Bayramı'nın 24-27 Eylül tarihlerine rastlaması nedeniyle SSK işçi ve tarım emeklisi, Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisi ile Emekli Sandığı emeklisinin aylıklarının verildiği tarihlerde değişiklik yapıldığı kaydedildi.

ESNAF VE TARIM EMEKLİSİNİN AYLIKLARI NE ZAMAN YATACAK?

4/B Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisinin aylıkları 22 Eylül'de, 4/C Emekli Sandığı emeklisinin aylıkları ödeme günü 1, 2 ve 3 Ekim'de olanlar 21 Eylül'de, 4 ve 5 Ekim'de olanlar ise 22 Eylül'de maaşlarını alacak.

EMEKLİYE ZAM MÜJDESİ

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli, seçim öncesinde emekli maaşlarında düzenleme yapılacağını açıkladı.

Canikli, "Hangi formatta yapılacak konusu henüz net değil ama şu kesin, ceplerine hissedecekleri şekilde, cüzdanlarına ilave bir kaynak aktarımı söz konusu olacak" dedi. Canikli, düzenlemenin CHP’nin 7 Haziran seçimleri öncesi emekliler için hazırladıkları vaatlerle bir ilgisi bulunmadığını da ekledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)