BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmekli generaller: Biden oyları çaldı----

Emekli generaller: Biden oyları çaldı

Emekli generaller: Biden oyları çaldı
12 Mayıs 2021 - 12:07 www.finansgundem.com

120 Amerikalı emekli amiral ve general, ABD Başkanı Joe Biden'a seçimlere hile karıştırıldığı ve Marksist diktatörlüğe doğru ilerlendiğini gerekçesiyle sert bir mektup yazdı.

ABD'de 120 emekli amiral ve general ulusal güvenliği tehdit edecek adımların atıldığını ifade ederek ABD Başkanı Joe Biden'a çok sert bir mektup yazdı.

120 emekli amiral ve general seçimlere hile karıştırıldığını, Marksist diktatörlüğe doğru ilerlendiğini ifade etti.

"ULUSUMUZ BÜYÜK BİR TEHLİKE İÇİNDE"

Mektupta yer alan bazı ifadeler şöyle:

"Ulusumuz büyük bir tehlike içinde. Anayasal Cumhuriyetimizin hayatta kalması için için savaşıyoruz. Çatışma, sosyalizm ve Marksizm destekçileri ile Anayasal özgürlük ve özgürlük taraftarları arasında.

2020 seçimleri sırasında 317 emekli tarafından "Kıdemli Askeri Liderlerden Açık Mektup" imzalandı. Generaller ve Amiraller, 2020 seçiminin ülkenin kurulmasından bu yana gerçekleşen en önemli seçim olabileceğini söyledi. "Demokrat Parti'nin Sosyalistleri ve Marksistleri kucaklamasıyla, bizim tarihsel yolumuz tehlikede. " Maalesef, bu ifadenin gerçekliği seçimden sonra çabucak ortaya çıktı.

"Halkın iradesini" doğru bir şekilde yansıtan adil ve dürüst seçimler olmadan Anayasal Cumhuriyet kaybedildi. Ek olarak, seçimlerde "Hukukun Üstünlüğü" uygulanmalıdır. FBI ve Yüksek Mahkeme, seçim usulsüzlükleri olduğunda hızlı hareket etmelidir.

Seçimlerin yanı sıra, mevcut yönetim bizim bölgemize bir saldırı başlattı. Anayasal haklarda diktatörce davranarak, Kongre'yi atlayarak, önceki yönetiminin etkili politikalarını ve düzenlemelerini tersine çeviren 50 Başkanlık Kararnamesini imzaladı. Dahası, aşırı kapanma, okul ve işyerlerinin kapatılması gibi nüfus kontrol eylemleri endişe verici. Yazılı ve sözlü ifadenin sansürlenmesi, temel haklarımıza yapılan doğrudan saldırılardır.

Biz, Sosyalizme, Marksizme, İlerlemecilike göre hareket edecek politikacıları sorumlu tutmalı, Anayasal Cumhuriyetimizi desteklemeliyiz.

Tüm Amerikalılara, özellikle orta sınıfa odaklanırken, bizi savaşan gruplara ayırmak için kullanılan yönetimde değil bize karşı mali açıdan sorumlu bir yönetimde ısrar edin."

FRANSA'DA ASKERLERDEN BİLDİRİ

20 emekli general, emekli ve muvazzaf 100 kadar subay ile binden fazla askerin, Valeurs Actuelles sitesinde 21 Nisan'da yayımladıkları bildiride, ülkede büyüyen bir kaos olduğu iddiasında bulunularak, Cumhurbaşkanı Macron'a bu kaosu engellemezse iç savaş çıkacağı ve ölümlerden sorumlu olacağı uyarısında bulunulmuştu.

İslamcılık ve banliyölerde yaşayanların, Fransa'da toplumsal bölünmeye yol açtığı iddia edilen mektupta, askerler, yöneticilerin bu tehlikeleri yok etmesi gerektiğini savunmuştu.

Fransa'da 16 emekli generalin, ayrıca Ulusal Meclisteki siyasi gruplara "İslamcılığa ve Fransa'nın parçalanmasına karşı küresel bir stratejinin" geliştirilmesinin talep edildiği ve "iç savaş" uyarısının yapıldığı bir dosya gönderdiği ortaya çıkmıştı.

Biden'dan Filistin'le ilk temas

 

Papa’dan ABD Başkanı Biden’a destek geldi

 

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Darbeci demokratlar12 Mayıs 2021 19:18

    Memlekette ne kadar çok darbe sevici varmış..Hem darbeci hem demokrat..Menderesi örnek verenler Talat’ı ve 15 temmuzu da iyi hatırlasınlar.

  • Tekno papaz 12 Mayıs 2021 18:33

    Bu olay bizden önce ABD’de olsaydı hepsi askerleri savunurdu. Şimdi ise tam tersini savunuyorlar.

  • Yalçın 12 Mayıs 2021 16:11

    Emekli general mektupları dünyada yeni trend oldu 

  • azmi12 Mayıs 2021 15:20

    Demek ki neymiş , vatanını seven emekli generallerin uyarılarına kulak vermek gerekiyormuş. Önce bizde ,sonra Fransa'da . şimdi de Abd de. İşi bilene , ehliyetine, tecrübesine, dünya görüşüne önem vermek gerekiyormuş. Bu insanlar boşuna mı bu mertebelere geldiler. Uzman oldukları konulardaki görüşlerine itibar edilmeyecek mi

  • Mehmet Kalyoncu12 Mayıs 2021 19:44

    Bak bakalım Amerika ve Fransa’da açıklamalar gece yarısı mı yapılmış?

  • murat12 Mayıs 2021 19:25

    Türk Ordusu son bir asrın gücünün zirvesinde yanlız azmicim...bizdeki imzacı çavuşlar başörtüsü avcısı , nato devşirmeleri başka da birşey değiller

  • Durup dururken mi..12 Mayıs 2021 16:12

    Askerin açıklamasına millet kıl oluyor, yani sebepsiz mi?.Her devlet memuru emekli olduktan sonra organize halde devletin seçilmiş yöneticilerine baston ya da parmak sallama küstahlığı yaparlarsa işimiz var demektir..Hele sicilleri kabarıksa bunda iyi niyet hiç aranmaz.

  • BuBirGerçek12 Mayıs 2021 14:01

    Emekli Görüşleri bir tek asker olunca sorun oluyor.

  • Sicilleri bozuk..12 Mayıs 2021 16:07

    O yüzden..dosyaları, vukuatları kabarık..sanki vatanın sahipleri onlar milletde kendini yönetecekleri seçemeyen cahiller ya onların güdeceği sürü..

  • Moda oldu12 Mayıs 2021 13:31

    Emekliler can sıkıntısı yaşıyorlar galiba, dünyada furya oldu, bastonlarını sallayıp duruyorlar..

  • Nobut 12 Mayıs 2021 13:11

    Önce Türkiye sonra fransa,almanya şimdide amerika!!! Demekki bu generallerin ipi bir kişinin elinde!!! Haydi paşalarım dedimi hepsi birden havlıyorlar.

  • Vatandaş12 Mayıs 2021 13:48

    Hep o ordu evlerinin yüzünden...askeri oralarda usak gibi kullandırıyorlardı dolayısıyla milletide yönetiriz sanıyor.allahdan son zamanlarda herkes haddini artık ögrenmete basladı...