BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiElon Musk, renkli tik için tarih verdi----

Elon Musk, renkli tik için tarih verdi

Elon Musk, renkli tik için tarih verdi
25 Kasım 2022 - 13:26 www.finansgundem.com

Elon Musk, ertelediği onaylanmış hesap özelliğini gelecek hafta yayına alacağını duyurdu. Buna göre Twitter, renkli tiklerle boyanacak.

Elon Musk bir tweet’te Twitter’ın ertelenmiş hizmetini önümüzdeki hafta hesap türüne bağlı olarak farklı renklerdeki tiklerle başlatacağını söyledi. Twitter CEO’su, şirketler için altın tik, devlet hesapları için gri renkli ve ünlü olsun ya da olmasın bireyler için mevcut mavi tikin olacağını belirtti.

Musk, tüm onaylanmış hesapların etkinleştirilmeden önce manuel olarak doğrulanacağını söyledi. Ünlü milyarder, hamleyi “Acı ama gerekli” olarak niteledi.

Yeni CEO, pazartesi günü yaptığı açıklamada, Twitter’ın ayda 8 dolarlık Blue Verified hizmetinin yeniden başlatılmasını geciktireceğini söylemiş ve farklı renk rozetlerinin geleceğine işaret etmişti.

Musk daha önce Twitter Blue’yu 29 Kasım’da yeniden başlatmayı planladığını söylemişti. Ancak milyarder CEO bu defa da 2 Aralık’a işaret etti.

Platformun yeni özelliği, Musk’ın binlerce kişiyi işten çıkardığı, engellenen hesapları yeniden aktif ettiği dönemde geliyor.

Elon Musk'tan Twitter'da genel af!

 

Musk'ın servetindeki gerileme 100 milyar doları aştı

 

Elon Musk: Trump, geri dönecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)