BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakEllialtıoğlu Ailesi'nin arsası satışta----

Ellialtıoğlu Ailesi'nin arsası satışta

Ellialtıoğlu Ailesi'nin arsası satışta
06 Mayıs 2015 - 03:33 www.finansgundem.com

Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait fabrika ve üzerinde bulunan arazi, kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile mahkeme kararı ile satışa konuldu

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait 117 milyon milyon TL değer biçilen 10 dönümlük arazi için ilk ihale haziran ayı başında yapılacak.

Hürriyet'teki habere göre Zeytinburnu Merkezefendi Mahhallesinde bulunan arazi dev gayrimenkul projelerinin yapıldığı bir bölgede bulunuyor. 10 bin 180 metre kare büyüklükteki arazi üzerine kurulu fabrika için daha önce 38 milyon TL’ye yakın bir değer biçilmişti. Ancak yapılan itiraz sonrası yeniden değerleme raporları hazırlandı. Son rapora dayalı olarak belirlenen yeni fiyatta arazinin değeri 117 milyon 221 bin 271 TL olarak belirlendi.

Arazinin ilk ihalesi 16 Haziran’da yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 21 Temmuz günü yenilenecek. İcraburada.com sitesinde yer alan şartnameye göre ihalede teklif verecek kişi veya firmalar belirlenen değerin yüzde 50’sine araziyi satın alabilecek.
Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesinin hazırladığı şartnamede, fabrika binasının Yeniyüzyıl Üniversitesi’nin bitişiğinde yer aldığı bilgisi yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)