BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElektrikte yerlilik oranı yüzde 49'u aştı----

Elektrikte yerlilik oranı yüzde 49'u aştı

Elektrikte yerlilik oranı yüzde 49'u aştı
08 Şubat 2017 - 15:32 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Berat Albayrak, Dünya Bankası'nın BOTAŞ'a vereceği kredi toplantısında konuştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dünya Bankası'nın Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için BOTAŞ'a vereceği kredi anlaşmasının imza töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye elektrik üretiminde bu yıl yüzde 49,3 ile yerlilik oranına ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. 2017 hedefi bunu daha da yukarı taşımak" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dünya Bankası'nın Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için BOTAŞ'a vereceği kredi anlaşmasının imza töreninde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

"TANAP'ın seneye inşallah açılışını yapacağımız, ilk gazı alacağımız bir döneme doğru giderken, Dünya Bankası'yla 400 milyon dolarlık finansman için bir aradayız."

"Enerjide ekibimizin sadece Dünya Bankası değil, uluslararası bankalarla yürüttüğü 3 milyar dolarlık bir finansman paketini, bu yıl tamamlamayı hedefliyoruz."

"Cuma günü Tuz Gölü depolama tesisinin ilk gaz basma işlemini Sayın Cumhurbaşkanımızın katıldığı bir törenle hayata geçireceğiz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)