BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElektrikte 'kademeli tarife' dönemi: Az kullanan az ödeyecek----

Elektrikte 'kademeli tarife' dönemi: Az kullanan az ödeyecek

Elektrikte 'kademeli tarife' dönemi: Az kullanan az ödeyecek
07 Aralık 2021 - 21:06 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik faturalarında 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla kademeli tarife uygulamasına geçileceğini açıkladı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik faturalarıyla ilgili vatandaşları sevindiren bir açıklama yaptı. Vatandaşlara yeni yıl müjdesi veren Bakan Dönmez, "1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla uygulamaya koyacağımız kademeli tarife uygulaması ile evinde elektriği az tüketen vatandaşlarımız daha az fatura ödeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.

TBMM'de bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Gençlik ve Spor Bakanlıkları ile bağlı kuruluşların bütçeleri görüşüldü. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, konuşmasında elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TRT PAYI VE ENERJİ FONU

TRT payı ve Enerji Fonu'na değinen Bakan Dönmez, "2021-2026 yatırım döneminde 367 yerleşim yerine daha doğal gaz ulaştırılacak. Elektrik faturalarındaki TRT ve Enerji Fonu'nu da kaldırarak vatandaşlarımıza yıllık yaklaşık 3 milyar liralık bir destek vermiş olacağız." diye konuştu.

KADEMELİ TARİFE DÖNEMİ

Yeni yıl müjdesi veren Bakan Dönmez, "Ayrıca, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla uygulamaya koyacağımız kademeli tarife uygulaması ile evinde elektriği az tüketen vatandaşlarımız daha az fatura ödeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez'den 'yaz saati' açıklaması: Stresi ve depresyonu azaltıyor

 

Bakan Dönmez tarihi duyurdu! Dördüncü sondaj gemisi göreve başlıyor

 

Elektrik faturalarındaki TRT payını kaldıran teklifte yeni gelişme

 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)