BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElbistan'daki "konteyner çarşı" bitmek üzere----

Elbistan'daki "konteyner çarşı" bitmek üzere

Elbistan'daki konteyner çarşı bitmek üzere
26 Şubat 2023 - 15:11 www.finansgundem.com

Deprem sonrası Elbistan'daki ticaretin normale dönmesi için yapımına başlanan "konteyner çarşı"nın kurulumu büyük ölçüde bitti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde ticari yaşamı normale döndürecek "konteyner çarşı"nın kurulumunun yüzde 90 tamamlandığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, 5 bin metrekare alan üzerine 150 personel ve 15 iş makinesi ile 90 konteynerin yer aldığı çarşının yapımı için olağanüstü bir gayret gösterildiğini belirtti.

Konteynerlerin yerleştirildiği alanlarda kilitli parke çalışmalarının da tamamlanma aşamasına geldiğini vurgulayan Büyükkılıç, son çalışmaların ardından 72 saat gibi bir sürede çarşının hizmete gireceğini aktararak, şunları kaydetti:

"Gece gündüz demeden deprem bölgesindeki yaşamın normale dönmesi için gayretimiz devam ediyor. 3 gün boyunca, gündüz olduğu gibi gece boyu da ekiplerimiz konteyner çarşının bir an önce bitmesi için çalışıyorlar. Yüzde 90'ı tamamlanan çarşımızda bu gece de çalışacak olan ekibimiz, yarın sabah itibarıyla 72 saat gibi kısa ve rekor bir sürede çarşıyı hizmete hazır hale getirecek." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, afet bölgesinde bir ilk olacak konteyner çarşı tamamlandığında Elbistan'da ticari yaşamın normale döneceğini ve sosyal donatılarıyla önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağını vurguladı.

Elbistan'da depremde hasar gören araçlar otoparka çekiliyor

 

Elbistan'da 924 kişi hayatını kaybetti

 

Deprem bölgesinde konteyner kent seferberliği!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)