BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkvador Rus Sputnik V aşısını onayladı----

Ekvador Rus Sputnik V aşısını onayladı

Ekvador Rus Sputnik V aşısını onayladı
15 Mayıs 2021 - 22:30 www.finansgundem.com

Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu (RDIF), Rusya’nın korona virüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği Sputnik V aşısının Ekvador’da tescil edildiğini duyurdu.

Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu'ndan (RDIF) yapılan açıklamada, Gamaleya Araştırma Merkezi tarafından geliştirilen Sputnik V aşısının Ekvador’da tescil edildiği belirtildi.

Açıklamada, "RDIF, korona virüse karşı geliştirilen Rus Sputnik V aşısının Ekvador Cumhuriyeti’nde tescil edildiğini duyuruyor. Böylece, Sputnik V, toplam nüfusu 3.2 milyarı geçen 66 ülkede tescil edilmiş oldu" denildi.

Sputniknews'in haberine göre, Sputnik V’nin ülkelerin ilaç düzenleyicileri tarafından verilen onay sayısı açısından dünyada ikinci sırada yer aldığına vurgu yapılan açıklamada ayrıca, şu ifadelere yer verildi:

“Ekvador, ulusal ilaç portföyüne Sputnik V’yi dahil eden ve birçoğu Rus aşısını başarıyla uygulayan bir dizi Güney Amerika ülkesine katılmış bulunuyor. Sputnik V’nin Ekvador'un düzenleyici kurumları tarafından onaylanması, klinik denemeler ve toplu aşılamalarda yüksek etkinlik ve güvenlik gösteren dünyanın en iyi aşılarından birinin yardımı ile halkın sağlığının koruması önemli bir adımdır.”

Peru çamaşır suyuyla korona virüs tedavisini araştıracak

 

Türkiye'nin güncel korona virüs tablosu açıklandı

 

ABD'de Kovid-19'dan can kaybı 585 bini aştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)