BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkrem Dumanlı hakkında şok iddia ----

Ekrem Dumanlı hakkında şok iddia

Ekrem Dumanlı hakkında şok iddia
09 Kasım 2015 - 08:22 www.finansgundem.com

Ekrem Dumanlı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Polisin 50 gündür Ekrem Dumanlı'ya bulamadığı öne sürülüyor

Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında 18 Eylül'de yakalama kararı alındığı, Dumanlı'nın 50 gündür polisten saklandığı öne sürülüyor. Ekrem Dumanlı'nın gözaltına alınmamak için cep telefonu kullanmadığı hatta "yakalanırım" korkusuyla oy vermeye dahi gitmediği iddia ediliyor.

Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre Ekrem Dumanlı hakkındaki yakalama kararı 18 Eylül tarihinde alındı. Selam Kumpas soruşturması kapsamında yakalama kararı verilen Ekrem Dumanlı, Fethullah Gülen ve Paralel Yapı arasında köprü görevi gördüğü iddiası var.

EVİNE BİLE GİTMİYOR

18 Eylül tarihinden beri hakkında yakalama emri bulunan Ekrem Dumanlı'nın sırra kadem bastığı söyleniyor. Ekrem Dumanlı'nın yaklaşık 50 gündür polisten kaçtığı, cep telefonunu kullanmadığı, evine de gitmediği belirlendi. Ekrem Dumanlı'nın 1 Kasım'da, Yenibosna'daki Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde 3065 numaralı sandıkta oy kullanması gerekirken, sandık başına da gitmediği belirlendi.

BUGÜN TV'DEKİ GÖRÜNTÜSÜ BANTTAN MIYDI?

Ekrem Dumanlı, Zaman gazetesinin yeni yayın dönemine geçişi ile ilgili geçtiğimiz günlerde düzenlenen programa da katılmazken Bugün TV'de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve canlı olduğu iddia edilen röportajının da bant kaydı olduğu ileri sürüldü. Dumanlı bu röportajda bir süredir rahatsız olduğunu, şehir dışında olduğu için de Bugün TV'ye desteğe gelemediğini ileri sürmüştü.

YAKALAMA KARARI GEREKÇESİ

Ekrem Dumanlı hakkında çıkarılan yakalama kararının, "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Ortadan Kaldırmaya veya Görevlerini Kısmen veya Tamamen Yapmasını Engellemeye Teşebbüs" ve "Suç İşlemek Amacıyla Silahlı Örgüt Kurmak veya Yönetmek" suçlamaları kapsamında olduğu öğrenildi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)