BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomik kıskaç istihdamla kırılıyor----

Ekonomik kıskaç istihdamla kırılıyor

Ekonomik kıskaç istihdamla kırılıyor
10 Mart 2019 - 08:11 www.finansgundem.com

410 bin üyesi bulunan İTO, ‘İstihdam Seferberliği’ne desteğini afişlerle İstanbul’da tanıttı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Potansiyelleri harekete geçirerek, ekonomik kıskacı istihdamın gücüyle kıracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde iki yıl önce başlayan ‘İstihdam Seferberliği’ 2019’da da yeni teşviklerle devam ediyor. İş dünyasından tam destek gören seferberlik sürecinde farkındalığı arttırmak için İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO), başlattığı tanıtım kampanyası ile önemli bir adım atıldı.

ŞEHRİN HER KÖŞESİNDE TANITIM

İTO, bu amaçla Tuzla’dan Silivri’ye kadar şehrin her köşesini, işlek caddelerini, KOBİ’lerin yoğun bulunduğu İSTOÇ, İMES ve organize sanayi bölgesi gibi sahaları açık hava reklamları ve afişlerle donattı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Cumhuriyet tarihimizde sağlanan en cazip ve yararlanması kolay teşvikler yürürlükte. Yani çalışan sayımızı arttırmanın tam zamanı. İstanbul iş dünyası olarak, sağlayacağımız ilave istihdamla bu seferberliğin başarıya ulaşmasına en büyük katkıyı vereceğiz. Amacımız, işletmelerimizin istihdam potansiyelini harekete geçirerek, iktisadi kıskacı istihdamın gücüyle kırmaktır” diye konuştu.

DESTEKLER İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Şekib Avdagiç, iş dünyasının Türkiye ekonomisini sadece bugün değil, gelecek yıllarda da etkileyip dönüştürecek bu destekleri iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. İTO, İstihdam Seferberliği için geleneksel ve dijital basın ve medya kuruluşlarına ilanlar verdi. Bunun yanısıra hazırlanan bilgilendirme broşürleri, sektörel yayınlar ve sosyal medya ile geniş kitlelere ulaştırıldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ad soyad10 Mart 2019 15:26

    Ekonomik kıskac ne ya? Sanki dışarıdan bişey varmış gibi anlatıyor. Bariz kötü ekonomik yönetim yüzünden bu haldeyiz. Onu neden söylemiyorsun