BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomi yönetimine 3 taze kan----

Ekonomi yönetimine 3 taze kan

Ekonomi yönetimine 3 taze kan
20 Temmuz 2017 - 08:26 www.finansgundem.com

Başbakan'ın dün açıkladığı yeni kabinede ekonomi yönetiminin büyük bölümü görev yerinde kaldı. Çalışma Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na yeni isimler getirildi.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinin ardından yeni kabineyi açıkladı. 15 bakan aynı görevde kaldı, 6 yeni bakan kabineye girdi, 5 bakanın görev yeri değişti. Ekonomi yönetiminde ise önemli bir değişiklik olmadı. Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na yeni isimler getirildi. Mehmet Müezzinoğlu’nun yerine yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak Jülide Sarıeroğlu görev yapacak. 1979 yılında Adana’da doğan Sarıeroğlu, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nü bitirdi. Sarıeroğlu, AK Parti İstihdam Komisyonu Başkanlığı, HAK-İŞ’e bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanlığı, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanlığı görevlerini yürüttü.  

TARIM'A FAKIBABA 

Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba, Faruk Çelik'in yerine yeni Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı oldu. Fakıbaba yaptığı ilk açıklamada, “Sürpriz oldu. Önemli olan bakanlığın hakkını verebilmek'' dedi. 1951'de Şanlıurfa Birecik'te doğan Fakıbaba, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Şanlıurfa SSK Hastanesi'nde Başhekimlik yapan Fakıbaba, 2 dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Eski kabinede Başbakan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş, yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapacak.  

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mercan dede20 Temmuz 2017 15:39

    Sayın Çalışma Bakanımız Hayırlı olsun İnşallah.sizden beklentimiz 2000 sonrası intibak sorunumuzu Anayasa Mahkemesinde bekliyor sonuç beklenmeden haklarımızın verilmesi.5milyon emekli Aileyi Davutoğlu , ve 2 çalışma Bakanı yok saydı.