BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomi Koordinasyon Kurulu'nda enerji fiyatları görüşüldü----

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda enerji fiyatları görüşüldü

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda enerji fiyatları görüşüldü
18 Ekim 2021 - 23:26 www.finansgundem.com

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), enerji arz güvenliğini temin etme çerçevesinde, gerekli tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan toplantıda, küresel ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ile yapısal konuları kapsamlı şekilde ele aldı.

Kuruldan yapılan yazılı açıklamada, toplantıda 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi, güncel ekonomik konular, küresel enerji piyasasındaki son dönemdeki gelişmeler, kamu uygulamalarında ürün ve ekonomik faaliyet sınıflandırmasının uyumlaştırılması ile tarımsal hasılanın artırılması konularının görüşüldüğü aktarıldı.

Ham petrol, doğal gaz ve kömür fiyatlarında dünyada son dönemde yaşanan fiyat hareketleri ve Türkiye'ye yansımalarının değerlendirildiği, enerji arz güvenliğini temin etme çerçevesinde gerekli tüm tedbirlerin alınmakta olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kamu kurumlarının kullandıkları ürün kodlarının birbirleriyle uyumlu ve entegre olabilmesi adına ilgili taraflardan oluşan ve konuyu teknik olarak inceleyecek bir çalışma grubunun kurulmasına, çalışma sonucu ortaya çıkacak değerlendirmeleri içeren ön raporun kurul ile paylaşılmasına karar verilmiştir. Tarımsal üretimi artırmaya yönelik politikalar ve somut projeler ele alınarak, bitkisel ve hayvansal üretimin artırılmasına yönelik somut projeler detaylı olarak görüşülmüştür."

Enerji ve iklim krizlerine karşı israf önlenmeli

ABD: F-35 anlaşmazlığının çözümü için Türkiye ile görüşüyoruz

"Almanya, Türkiye'nin en büyük ticaret ortağı"

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu19 Ekim 2021 21:36

    arz güvenliği ancak zam yaparak tesis edilebilir

  • 😂😂😂19 Ekim 2021 08:10

    Bende diyorum neden yarı yarıya ucuzladı enerji meğer toplantı varmış.

  • Pele19 Ekim 2021 07:47

    Ucundan accik zam koyven gari

  • Hee19 Ekim 2021 05:39

    Ne alınmış mesela gerekli tüm önlemler olarak? Bu gereği yapıldı demek yani şimdi düşüşmü olacak yoksa marsa gitmesin ay da kalsın modunda mı?

  • Berber Bekri 19 Ekim 2021 01:27

    Çokkkkkk geç tarımsal ve hayvansal üretim tedbir almak için zira çiftçilik ve hayvancılık bitti uğraşanların yaş ortalaması 60 civarı yeni nesil nasıl yapılacağını bile bilmiyor siz kanal köprü yol toki yapın zira hep yaptığınız iş uçak inmeyen havaalanı yapın güzelim ovalara Altıntaş ovasına yaptığınız gibi 1-tarım alanı mafolsun 2- piste dünya para harcansın 3- boşuna işletim maliyeti her dakika harcansın 1 taşla 3 kuş sizden başkası yapamaz bütçe ekonomi filan da tutmaz freni patlamış kamyon misali hızla fakirlesiyoruz