BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiEkonomi ikinci çeyrekte ilk çeyrekten daha kötü olacak----

Ekonomi ikinci çeyrekte ilk çeyrekten daha kötü olacak

Ekonomi ikinci çeyrekte ilk çeyrekten daha kötü olacak
15 Haziran 2020 - 11:47 www.finansgundem.com

Almanya Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Ekonomi ikinci çeyrekte ilk çeyrekten daha keskin şekilde daralacak" denildi.

Almanya Ekonomi Bakanlığı, yılın ikinci çeyreğinde ekonominin ilk çeyrekten daha fazla daralacağını, ancak korona virüsle ilişkili tedbirlerin gevşetilmesi ve öncü göstergelerin dibin geride kaldığını gösterdiğini savundu.

Korona virüs tedbirlerinin kademeli olarak gevşetilmesinin ekonominin Mayıs'tan itibaren canlanmaya başladığı anlamına geldiğini belirten Ekonomi Bakanlığı, ancak yılın ikinci yarısında toparlanmanın cansız olabileceği uyarısında da bulundu. 

Ekonomi Bakanlığı ayrıca, öncü göstergelerin istihdam piyasasında önümüzdeki birkaç ay için sürdürülebilir bir toparlanmaya işaret etmediğini ve 2020 yılının tamamında ihracat ile ithalatın ciddi düşüş göstermesini beklediklerini de vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)