BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEKent’te yeni genel müdür atandı----

EKent’te yeni genel müdür atandı

EKent’te yeni genel müdür atandı
08 Haziran 2015 - 11:11 www.finansgundem.com

Aktif Bank iştiraki şirkette ‘genel müdür’lük koltuğuna İbrahim Turgut oturdu

2015’te hızlı bir değişim rüzgarı yaşayan Aktif Bank’ta bilindiği gibi Önder Halisdemir'in istifasıyla boşalan koltuğa önce Galip Tözge oturmuş, kısa bir süre önce Tözge’nin de görevden ayrılmasıyla Aktif Bank direksiyonuna Serdar Sümer geçmişti.

Aktif Bank’ta sular durulurken şimdi de gözler EKent’e çevrildi. Ekonomist dergisinin haberine göre Atkif Bank iştiraki şirkette genel müdür değişimi yaşandı. EKent, modern şehirciliğe dönük ileri teknoloji çözümleri sunan bir şirket. Ödeme ve geçiş sistemlerinde yeni teknolojiler üretmek vizyonu ile faaliyet yürüten şirket özellikle akıllı şehir kartlarındaki uygulamaları ile tanınıyor. Halihazırda 21 şehirde şirketin çözümleri kullanılıyor.

Geçen yıl 2,5 milyon akıllı kart ve 180 milyon kullan at bilet kullanımı gerçekleştiren şirkette genel müdürlük koltuğuna İbrahim Turgut oturdu. Daha önce Aktif Bank'ta çeşitli idari görevlerde bulunan Turgut, en son OBSS - Yazılım Geliştirme ve Proje Yönetimi şirketinde genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu Turgut'un ayrıca MBA derecesi de bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)