BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEGM'de 40 üst düzey atama----

EGM'de 40 üst düzey atama

EGM'de 40 üst düzey atama
18 Mayıs 2018 - 22:46 www.finansgundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 13 daire başkanının da bulunduğu 40 üst düzey emniyet müdürü de “güvenlik ataşesi” olarak yurtdışı görevlere atandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde (EGM) 40 üst düzey atama gerçekleşti. Milliyet'te yer alan habere, göre EGM bünyesindeki 13 daire başkanının da bulunduğu 40 üst düzey emniyet müdürü “güvenlik ataşesi” olarak yurtdışı görevlere atandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı görevine de Sabit Akın Zaimoğlu getirildi. Zaimoğlu Siber Suçlar Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu. İstihbarat Daire Başkanı Akın Karatay ise Polis Başmüfettişliği’ne atandı. Zaimoğlu’ndan boşalan Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı ise, İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Erdal Çetinkaya oldu.

Yurt dışı atamalar

Bazı büyükelçiliklerin boş bulunan içişleri müşavirliklerine 38 birinci sınıf emniyet müdürünün ataması yapıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türkiye'nin bazı büyükelçiliklerinde boş bulunan içişleri müşavirlikleri ile Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği İçişleri Müşavirliğinde görev yapacak birinci sınıf emniyet müdürleri belli oldu. 

Aralarında bazı daire başkanları ile polis başmüfettişleri ve bir İl Emniyet Müdürünün de bulunduğu 38 birinci sınıf emniyet müdürünün atanmasına ilişkin kararname imzalandı. 

Boşalan daire başkanlıklarına atamalar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayıyla yapılacak. 

Sabit Akın Zaimoğlu kimdir?

Erzurum Oltu’lu olan istihbaratın yeni patronu Sabit Akın Zaimoğlu, 1992 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Bursa, Diyarbakır, Konya ve Adana’da görev yaptı. Daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Özel güvenlik, Çocuk şube ve Asayiş birimlerinde çalıştı.

ABD, İngiltere, Hollanda, Malta, Çin, İran ve Birleşik Arap Emirliklerinde çeşitli inceleme görevlerde de bulunan Zaimoğlu, Yeraltı Yıkıcı Faaliyetler İle Mücadele, Temel İstihbarat, Lider Yöneticilik, Değişim ve Sürekli Gelişim Stratejileri, Yaşam Koçluğu, alanlarında eğitim de aldı. Zaimoğlu, Yakın Çağ Tarihi alanında yüksek lisans da yaptı.

Son Dakika… Emniyet İstihbaratı’na atama

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)