BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEğlence yeri sahibi öldürüldü!----

Eğlence yeri sahibi öldürüldü!

Eğlence yeri sahibi öldürüldü!
26 Ocak 2014 - 14:48 www.finansgundem.com

Kuşadası'nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Kuşadası Kaleiçi'nde bulunan ve Kuşadası'nın en ünlü eğlence yerleri arasında yer alan Heaven Bar'da meydana gelen olayda, iddiaya göre Marina karşısındaki Auro Disko'nun sahiplerinden V.K. Heaven Bar'a gelerek önden masa istedi. Masaların rezerve olduğunun belirtilmesi üzerine yaşanan tartışmanın ardından Heaven Bar'dan ayrılan ayrılan V.K. kısa bir süre sonra yanında 4 kişi ile birlikte tekrar Heaven Bar'a geldi. Yaşanan tartışma sırasında Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan ile barın güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ağır yaralanarak, Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saim Özkan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybederken, güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ise ameliyeta alındı.

Olayın ardından geniş bir çalışma başlatan Kuşadası polisi, olayla ilgili olarak Auro Disko'nun sahibi V.K. ve U.Ö. ile 3 arkadaşını gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, hayatını kaybeden ünlü bar sahibi Saim Özkan'ın ikindi namazını mükeakip İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abi27 Ocak 2014 00:33

    ünlüymüş de biz duymadık,ayyaşlar arasında ünlü sanırım.

  • veli26 Ocak 2014 22:44

    su destisi su yolunda kırılmış,altı-üstü barcı,ülkede hergün olaylarda onlarca insan ölünce haber yapılmazda barcı,işadamı şeklinde haber olur,çok garipsenecek vaziyet.

  • Krt basti26 Ocak 2014 22:41

    Kurt mafyasi gemi aziya aldi yakinda halk alacak olayi eline sonra irkcilik diyecekler yazik kimi kimin evinde vuruyorsun rezalet

  • memleket26 Ocak 2014 17:37

    ee tayyip car car konuşuyorsun boş boş, memleketi mafya sarmış, ha unuttum sen nesin?

  • Adali26 Ocak 2014 15:18

    Biktik adadaki mafyadan nerde devlet kurt mafyasi kol gezio yazikk