BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEğer İran İsrail'e saldırırsa Esad'ı deviririz----

Eğer İran İsrail'e saldırırsa Esad'ı deviririz

Eğer İran İsrail'e saldırırsa Esad'ı deviririz
11 Nisan 2018 - 15:57 www.finansgundem.com

İsrail ordusu yetkililerinin, İran'ın İsrail'e saldırması halinde Esad rejimini devireceklerini söyledikleri bildirildi.

İsrail ordusu yetkililerinin, İran'ın ülkelerine saldırması halinde Suriye'deki Esad rejimini devireceklerini söyledikleri bildirildi.

Jerusalem Post gazetesi, isimleri açıklanmayan İsrailli askeri yetkililerin, "İran, Suriye topraklarını kullanarak İsrail'e saldırırsa bunun bedelini Esad rejimi öder" şeklinde konuştuğunu yazdı.

Haberde, İran'a, İsrail'e karşı saldırı girişiminde bulunmamasını tavsiye eden yetkililerin, "Eğer İran, Suriye topraklarını kullanarak İsrail'e saldırırsa biz de Esad rejimini haritadan ve dünyadan sileriz" dediği belirtildi.

Yerel basında çıkan haberlere göre ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, bakanlarından Suriye konusunda sessiz kalmalarını istedi.

Suriye'nin Humus kentindeki T-4 hava üssüne geçen pazartesi günü 2 savaş uçağıyla düzenlenen bombardımanda 2'si asker 5'i milis olmak üzere 7 İranlı ölmüştü. Rusya ve Esad rejimi saldırının İsrail tarafından düzenlendiğini açıklamış, Tel Aviv yönetimi ise bunu reddetmişti.

"Bu saldırı yanıtsız kalmayacak" şeklinde açıklama yapan İranlı bir yetkili, İsrail'e karşılık verileceği mesajını vermişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turan12 Nisan 2018 08:31

    demek ki bilerek devirmiyorsunuz ermeni

  • Bika12 Nisan 2018 06:50

    Burası Ortadoğu bataklığı çıkış yok, kimin eli kimin cebinde belli değil.

  • ne demek istediniz?11 Nisan 2018 22:07

    "İsrail ordusu yetkililerinin, İran'ın İsrail'e saldırması halinde Esad rejimini devireceklerini söyledikleri bildirildi" bu nasıl bir yazı okudum okudum bişi anlamadım. kim kime ne diyor? belirsizliklerler dolu. kalite efendiler kalite biraz...