BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEge'de sıcaklıklar 10 derece artacak----

Ege'de sıcaklıklar 10 derece artacak

Ege'de sıcaklıklar 10 derece artacak
12 Haziran 2013 - 12:12 www.finansgundem.com

Yağışların etkisiyle bu hafta mevsim normallerinin altına inecek sıcaklığın önümüzdeki hafta 10 derece birden artması bekleniyor

Yağışlarla mevsim normallerinin altına inmesi beklenen Ege Bölgesi'ndeki hava sıcaklığının, haftaya 10 derecelik artışla mevsim normallerinin üzerine ulaşacağı tahmin edildiği bildirildi.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bugünden itibaren beklenen yağışların, özellikle Aydın'dan Balıkesir'e bölgenin iç ve kuzey bölümlerinde yer yer kuvvvetli ve etkili olması bekleniyor.
Cuma günü aralıklarla devam edecek yağışların yerini güneşli havaya bırakacağı, mevsim normallerinin altında gerçekleşecek sıcaklıkların da hafta sonu normal seviyesine geleceği, pazartesiden itibaren ise mevsim normallerinin üzerine çıkacağı ön görülüyor.
Yetkililer, ortalama en yüksek sıcaklığı 31 derece olduğu İzmir'de, yarın sıcaklığın gündüz en yüksek 24 dereceye ulaşmasının beklendiğini belirterek, gelecek çarşamba günü ise gündüz sıcaklığının 34 dereceye ulaşacağının tahmin edildiğini kaydetti.
Buna göre, İzmir'de sıcaklık, bir haftada 10 derece artacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)