BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEFSE'den Burgan Bank'a kredi olanağı----

EFSE'den Burgan Bank'a kredi olanağı

EFSE'den Burgan Bank'a kredi olanağı
04 Şubat 2015 - 13:43 www.finansgundem.com

Burgan Bank, EFSE’nin Türkiye pazarında kredi olanağı sağladığı sekizinci anlaşmalı kuruluş oldu

Güneydoğu Avrupa için Avrupa Fonu” (EFSE), Türkiye’de kredi sağladığı anlaşmalı kuruluşlara, Burgan Bank ile yaptığı 20 milyon Euro’luk krediyi de ekleyerek, ülkemizdeki ağını genişletti. Burgan Bank böylece, EFSE’nin Türkiye pazarında kredi olanağı sağladığı sekizinci anlaşmalı kuruluş oldu.

Türkiye’de 25 yıllık deneyime sahip olan Banka, önümüzdeki yıllarda mikro, küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) odaklanmaya devam edecek. EFSE tarafından verilen yeni kredi ile Burgan Bank, Fon’un Türkiye’deki hedef grubuna yönelik yaklaşık 1.000 adet uzun dönemli ek kredinin finansmanını sağlamış olacak.

EFSE Yönetim Kurulu Başkanı Monika Beck “Burgan Bank’ı Türkiye’deki anlaşmalı kuruluşlarımıza eklemiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yeni işbirliği sayesinde Türkiye’de hedeflediğimiz küçük, orta ve mikro işletmelere ulaşımımız büyük ölçüde artacaktır” dedi.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç ise, “Burgan Bank olarak 19 şehirdeki 58 şubemizle Türkiye’nin geleceği ve potansiyelinin değerlendirilmesi için çalışıyoruz. Bankamız, KOBİ’leri desteklemek adına sürekli özel ürünler ve hizmetler geliştiriyor. EFSE ile yaptığımız işbirliği ile Türkiye’de pek çok KOBİ’nin ihtiyaç duyduğu kaynağın Bankamız tarafından sağlanacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)