BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEfsane başkan bu sözlerle veda etmişti----

Efsane başkan bu sözlerle veda etmişti

Efsane başkan bu sözlerle veda etmişti
14 Ağustos 2014 - 00:00 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın efsane başkanlarından Süleyman Seba, 16 yıl görev yaptığı Siyah-beyazlı kulüpteki görevine bu sözleriyle veda etmişti.

Beşiktaş'ın efsane başkanlarından Süleyman Seba, 16 yıl görev yaptığı Siyah-beyazlı kulüpteki görevine bu sözleriyle veda etmişti.

Süleyman Seba'nın veda konuşması;

''Sayın kongre başkanlık divanı, muhterem üyeler, basınımızın değerli temsilcileri,

Yönetim kurulu arkadaşlarımın çalışma programlarını takdiminden sonra sizlere hitap etmek için söz almış bulunuyorum.

Hepinizi şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına selamlıyorum. ülkemizin karşılaştığı deprem felaketi ile hayatını kaybedenlere rahmet, hastalarımıza şifa diliyorum. böylesi bir felaketi bir daha vatandaşlarımıza göstermemesini ulu tanrı'dan niyaz ediyorum. 2000'lı yılların ülkemize, ulusumuza ve Beşiktaş camiasına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Beşiktaş kulübünde hak ve söz sahibi olan ve hesap verilecek tek organ durumunda bulunan sız değerli genel kurul üyelerine hesap verebilmek amacı ile söz almış bulunuyorum.

Ayrıca son 2 yıllık yönetim döneminde göreve geldiğimiz günden başlayarak bugüne dek, gerek şahsıma ve gerek yönetimdeki arkadaşlarıma reva görülen ağır hakaretlere cevabın ancak kurulunuzda verilebileceğinin bilincinde bulunmaktayım. bütün bu saldırı ve hakaretlere cevap vermekten aciz değildik. ancak şahsımı ve yönetim kurulumuzu rencide edecek boyutlara ulaşan beyanlar karşısında koyacağımız tepkinin, Beşiktaş için hayırlı olmayacağı görüsü ile içimize sindirememekle beraber sessiz kalmayı tercih ettik. ancak, her hesabın görüleceği bu genel kurulda, o günlerde duyduğum üzüntüyü sizlerle paylaşma isteğimi de normal karşılayacağınızı tahmin ediyorum. Beşiktaş kulübünün hiç kimsenin tasarrufunda olmadığını, kulübün tek sahibinin sız değerli genel kurul üyeleri olduğu, malumunuzdur. kulüp idaresinin ise prensipler manzumesi çerçevesinde, kulübümüzün tüm manevi değerlerini göz önüne alarak yapılması gerektiğine inanmaktayız. aslında kulübümüzün kamuoyundaki saygınlığı buradan kaynaklanmaktadır. her zaman temel kural olan ''usül, esastan önce gelir '' prensibine bağlı kalarak üyelerin üretici, yapıcı ve kulüplerine faydalı olabilmeleri için söylemek istediklerini yönetimin içinde usul ve esaslara uygun, beşiktaşlılık nezaketi ve asaleti içinde söylemeleri beklenen temel konudur.

Görev alan başkan ve yönetim kurulları 2 yıl çalışıp yeniden genel kurulun önüne gelirler ve hesap verirler. yüce kurulunuz bana 8 kere başkanlık görevini vermiştir.

Hatalarımıza anlayış gösterdiniz, sevaplarımıza destek verdiniz, hoşgörülü davrandınız, sabır gösterdiniz, sizlere teşekkür borçluyum. bana 16 sene tahammül eden sizlere su andaki samimi hislerimi anlatmak isterim.

1943 yılında Beşiktaş kulübüne geldim. 1945'de a takımında oynamaya başladım.

Mütevazı futbol yaşantımdan sonra, 1954'de futbolu bıraktım ve çeşitli dönemlerde değerli başkanlarla çalışma onurunu elde ettim. hayatta olmayanlara tanrıda rahmet diliyorum.

İşte büyük başkanın o konuşması...

video##1026##player


 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)