BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaeFinans’tan uluslararası imza----

eFinans’tan uluslararası imza

eFinans’tan uluslararası imza
26 Kasım 2018 - 17:26 www.finansgundem.com

QNB Finansbank iştiraki olan eFinans, e-Fatura ve dijital dönüşüm firmalarından Pagero ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı

Brüksel’de gerçekleşen Avrupa e-Fatura Hizmet Sağlayıcıları Birliği yıllık toplantısında,imzalanan anlaşma kapsamında eFinans, Pagero’nun Türkiye’deki e-Fatura operasyonlarına altyapı desteği verecek. Bu anlaşma, e-Fatura kapsamında Türkiye’nin uluslararası alanda ilk White Label hizmet anlaşması olma özelliğini taşıyor.

eFinans olarak, yurt içinde ve yurt dışındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirteneFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım; “Bugüne kadar QNB Finansbank ile beraber birçok Fintech projesine imza attık. e-Fatura ve e-Defter alanındaki tecrübe ve bilgi birikimimiz, QNB Finansbank markasının sağladığı güvenirlilik ile beraber yurtdışında da ilgi ve karşılık buluyor. Bu kapsamda yurt dışı merkezli birçok firma Türkiye’de e-Dönüşüm alanında ortak projeler yapmak üzere bizimle temasa geçiyor. eFinans’ın Avrupa merkezli e-Fatura hizmet sağlayıcılarının tercih ettiği marka olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

EESPA’nın (European e-Invoicing Service Providers Association) ilk Türk üyesi olan eFinans, Pagero anlaşmasıyla; Tesisquare, Basware ve Global Blue gibi Avrupa büyükleriyle yapmış olduğu iş ortaklıklarından sonra uluslararası dördüncü anlaşmasına imza atmasının yanı sıra Türkiye’de dış ticaret alanında entegrasyon sağlayan ilk e-Fatura hizmet sağlayıcısı olma özelliğine de sahip.

İsveç merkezli faaliyet gösteren Pagero Group, Göteborg, Londra, Chicago ve Dubai dahil olmak üzere dünyanın birçok noktasında yer alan 17 ofisiyle müşterilerine global e-Fatura hizmeti sağlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)