BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEda Taşpınar'a Yunanistan'da şok!----

Eda Taşpınar'a Yunanistan'da şok!

Eda Taşpınar'a Yunanistan'da şok!
02 Haziran 2017 - 10:45 www.finansgundem.com

Hem tatil hem de iş için önceki gün Yunanistan'a giden Eda Taşpınar, balık avına çıkınca olanlar oldu. Sosyetik güzelin başı belaya girdi...

Hem tatil hem de iş için önceki gün Yunanistan'a giden Eda Taşpınar, balık avına çıkınca olanlar oldu... Yakın dostlarıyla kiraladığı lüks tekneyle Ege'nin mavi sularına açılan sosyetik ikoncan, deniz keyfinin ardından karnı acıkınca derinliklere daldı.

ZIPKINLA BALIK AVLAMASI YASAK...

Teknesini Amorgos Adası açıklarında demirleyen Taşpınar, zıpkınla orfoz balığı avladı. Daha sonra balıkları mangalda pişirip bir güzel mideye indiren ünlü ikoncan, bu anlarını da instagram'da "Kendin avla kendin ye" notuyla paylaşınca faka bastı! Zira Yunanistan kanunlarına göre Avrupa Birliği vatandaşı olmayan birinin ülke sınırları içerisinde zıpkınla balık avlaması yasak.

HAYVANSEVERLER KIZDI

Ve bu yasağı delenler, 300 euro (yaklaşık bin 190 lira) para cezasına çarptırılıyor… Yaptığı bu paylaşımla sosyal medyada takipçilerinin tepkisini de çeken Eda Taşpınar, eleştiri yağmuruna tutuldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)