BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEda Taşpınar sonbaharda Kuzey Kutbu'na gidiyor----

Eda Taşpınar sonbaharda Kuzey Kutbu'na gidiyor

Eda Taşpınar sonbaharda Kuzey Kutbu'na gidiyor
29 Ağustos 2017 - 07:04 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Mert Vidinli, tatil hızını kesmeyen Eda Taşpınar'ın sonbaharda gideceği yeri yazdı. İşte Vidinli'nin o yazısı:

Ağustos'un son günleriyle birlikte, yaz boyu sosyal medyada motivasyonumuzu yükselten Eda Taşpınar karelerinin de sonuna geliyormuşuz gibi hissediyorum. Bu yazı da Mikonos'ta geçiren Eda'ya mesaj atıp "Şimdi nereye kuzum?" diye sordum. Acaba Eda'nın sonbahar planları ne? Eda'dan hemen cevap geldi: "Kuzey Kutbu'na gidiyorum! İki ay orada yaşayacağım." Bakalım -40 derecede hayat nasılmış, Eda'dan öğreneceğiz.

Onun özgür kız kafasını seviyorum. Gittiği mekanları, görülmemişi, denenmemişi sosyal medyada paylaşması ve bunu bir serüven haline getirmesi; kaşif ruhlu takipçilerine iyi geliyor. Eda, benim de sana birkaç tavsiyem var:

1- Bu deneyimlerini işe çevirmelisin. Bir Youtube projesi yap; seni destekleyecek çok marka olacaktır.
2- Keşif notlarını bir gazete köşesine taşı ya da kitap yaz, blog aç. Biz de günlük yaşamını takip edebilelim.
4- Senin keşif listene ayak uyduralım, hatta dahil olalım. Yazın Mikonos'un en cool noktalarını sayende keşfettim; kahvaltıdan akşam yemeğine kadar tüm önerilerini dinledim. Bundan sonra ağız sulandıran karelerini görüp de orada olmak isteyenler için programlar hazırlayabilirsin. Biz de grup olarak toplanıp yanına gelebiliriz.
'Mert ben tatildeyim, neden bunu işe çevireyim?' diyebilirsin ama olsun çevir sen, çevir. Bak o zaman hayat daha da keyifli olur.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)