BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEczacılardan açıklama: Fiyat artışlarının sorumlusu biz değiliz----

Eczacılardan açıklama: Fiyat artışlarının sorumlusu biz değiliz

Eczacılardan açıklama: Fiyat artışlarının sorumlusu biz değiliz
14 Mart 2020 - 13:41 www.finansgundem.com

İstanbul Eczacılar Odası, maske ve dezenfektan ürünlerindeki fiyat artışlarının sorumlusunun eczacılar değil fırsatçılar ve merdiven altı sağlıksız üretim yapanlar olduğunu belirtti.

Türkiye’de ilk corona virüsü vakasının resmen açıklanmasının ardından maske ve dezenfektan gibi ürünlerde yaşanan fiyat artışlarına ilişkin eczacılardan “sorumlusu biz değiliz” açıklaması geldi.

İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Yetkililere sesleniyoruz; fiyat artışlarına sebep olarak bu krizi fırsata çevirmeye çalışan ve merdiven altı ürün üreterek halk sağlığını tehlikeye atan asıl sorumlular tespit edilmeli, gereği yapılmalıdır” denildi.

Bir günde 97 kişi daha öldü

ABD için korkunç sayı: 214 milyon kişi etkilenebilir

‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLER TÜREDİ’

“Üzülerek bazı medya organlarında, yaşanan fiyat artışları ile ilgili eczacılarımızın hedef gösterildiğine şahit olmaktayız” diyen eczacılar, “Tüm halkımız bilmelidir ki, yaşanan fiyat artışının sorumlusu asla eczacı değildir. Bu tip asılsız haberler için hukuki yollara başvurulacaktır” ifadelerini kullandı.

Maske ve dezenfektan ürünlerinde iki aydır yaşanan temin sıkıntısının Türkiye’deki ilk corona vakasının açıklanması sonrasında had safhaya ulaştığına dikkat çeken eczacılar, “daha önce piyasada hiç var olmayan, güvenilirliği meçhul olan merdiven altı ürünler satmaya çalışan satıcılar da türemiştir” dedi.

Dr. Öz, ABD'ye Türk usulü el yıkamayı öğretti

Virüs testi Türkiye'de var mı?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)