BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEczacılar Ankara'da miting yaptı----

Eczacılar Ankara'da miting yaptı

Eczacılar Ankara'da miting yaptı
27 Kasım 2022 - 17:01 www.finansgundem.com

Ankara’da 81 ilden gelen eczacıların katılımıyla 'Büyük Eczacı Mitingi' yapıldı. Mitinge katılan eczacılar hak kayıpları, ekonomik koşullar, ilaç fiyat farkları ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Ankara'da 81 ilden gelen yaklaşık 5 bin eczacı, ekonomik koşullar ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi talepleriyle 'Büyük Eczacı Mitingi' adı altında mitingi yaptı.  

Çankaya ilçesindeki Anıtpark'ta Türk Eczacıları Birliği'nin çağrısıyla düzenlenen 'Büyük Eczacı Mitingi'ne, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, milletvekilleri, eczacı odaları üyeleri, eczacılık fakülteleri öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güvenlik tedbirleri altında yapılan mitingde eczacılar, hak kayıpları, ekonomik koşullar, ilaç fiyat farkları ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney, mesleklerine karşı yapılan haksızlıklara karşı durmak için mitingi yaptıklarını söyledi. Salgın sürecinde kesintisiz sağlık hizmeti verdiklerini dile getiren Üney, eczacılarla ilgili yapılan düzenlemelerin yeterli olmadığını belirterek, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) ilaç alım protokolünde sıkıntılar yaşandığını, iyileştirme yapılmasını istedi. 

Maden faciası sebebiyle Eczacılar mitinglerini erteledi

 

Eczacılardan 14 yıl sonra ilk büyük miting hazırlığı

 

Eczacılar sağlık yönetmeliğine karşı çıktı

 




YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)