BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEczacıbaşı üst yönetiminde değişiklik----

Eczacıbaşı üst yönetiminde değişiklik

Eczacıbaşı üst yönetiminde değişiklik
28 Aralık 2016 - 06:59 www.finansgundem.com

Eczacıbaşı CEO'luk görevini sürdüren Dr. Erdal Karamercan'ın yerine 1 Şubat 2017 tarihinden itibaren Atalay Gümrah geliyor

Eczacıbaşı Topluluğu'nda CEO'luk bayrağı el değiştiriyor. 2003 yılından bu yana CEO'luk görevini sürdüren Dr. Erdal Karamercan, bayrağı Atalay Gümrah'a devrediyor. Halen Yapı Ürünleri Grubu Başkanı olarak görev yapan Atalay Gümrah, 1 Şubat 2017 tarihinden itibaren CEO'luk görevini üstlenecek. Erdal Karamercan ise yeni dönemde Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu'nda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Holding Başkanlık Kurulu Üyesi olarak Topluluğun yönetimine etkin biçimde katkıda bulunmaya devam edecek.

Atalay Gümrah kimdir?

1967 yılında Giresun'da doğan Atalay Gümrah, 1986'da Galatasaray Lisesi, 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmasının ardından, yine aynı üniversitede 1994 yılında Endüstri Mühendisliği yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun çeşitli şirketlerinde yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Gümrah; aynı zamanda Toprak İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdürüyor. İngilizce, Fransızca ve İtalyanca bilen Gümrah, evli ve iki çocuk babası.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)