BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkECB'den tahvil alımı açıklaması: Aşırı anlam yüklemeyin----

ECB'den tahvil alımı açıklaması: Aşırı anlam yüklemeyin

ECB'den tahvil alımı açıklaması: Aşırı anlam yüklemeyin
16 Mart 2021 - 08:15 www.finansgundem.com

Aylık çalışma günü sayısı ve itfalardaki dalgalanmaların varlık alımlarını etkileyen faktörler arasında olduğunu belirten Schnabel, "Haftalık rakamlar tüm hikayeyi anlatamıyor" diye konuştu

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi Isabel Schnabel, bankanın haftalık tahvil alım miktarını bir dizi teknik faktörün etkilediğini belirterek, haftalık alım rakamlarının ECB'nin niyetleri konusunda yanlış yönlendirici olabileceğini söyledi.

Aylık çalışma günü sayısı ve itfalardaki dalgalanmalarnının varlık alımlarını etkileyen faktörler arasında olduğunu belirten Schnabel, "Haftalık rakamlar tüm hikayeyi anlatamıyor" diye konuştu.
ECB'nin piyasa operasyonlarından sorumlu isim de olan Schnabel, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Haftalık verilere bakarak tüm ay verisi için tahminde bulunmak bizim aylık alım davranışımız konusunda yanlış çıkarımlara yönlendirebilir" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)