BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiECB'den büyüme açıklaması: İhtiyaç halinde manevra alanımız var----

ECB'den büyüme açıklaması: İhtiyaç halinde manevra alanımız var

ECB'den büyüme açıklaması: İhtiyaç halinde manevra alanımız var
28 Mart 2019 - 09:14 www.finansgundem.com

Küresel yavaşlamanın Euro Bölgesi'nde büyümeyi aşağı çektiğini belirten ECB üyesi Villeroy de Galhau, "Yıl içinde büyümenin güçleneceğini düşünüyoruz. İhtiyaç halinde manevra alanımız da var" oeoi

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy de Galhau, Euro Bölgesi'nde büyümenin yıl çinde güçleneceğini öngördüklerini, ancak ihtiyaç olması halinde ECB'nin büyümeyi desteklemek için manevra alanı bulunduğunu söyledi. 

Cenevre'de konuşan Villeroy, ticaret gerilimleri ve Çin'in ekonomik görünümüne yönelik belirsizliğin küresel büyüme üzerinde baskı yarattığı bir dönemde, Almanya ve İtalya'daki yavaşlamanın Euro Bölgesi'nde büyümeyi aşağı çektiğini vurguladı. 

Villeroy, "Bir yavaşlama var, ancak bu bir resesyon değil ve hala yıl içinde toparlanma olacağını umuyoruz. Ekonomik durumu çok yakından takip etmeye devam ediyoruz ve İhtiyaç olması halinde kullanabilecek yeterince güçlü araçlarımız ve manevra alanımız var" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)