BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiECB yetkilileri stratejilerini kesinleştirecek----

ECB yetkilileri stratejilerini kesinleştirecek

ECB yetkilileri stratejilerini kesinleştirecek
07 Temmuz 2021 - 15:25 www.finansgundem.com

Financial Times gazetesinin haberine göre, ECB politika yapıcıları neredeyse 20 yıldır ilk kez yapılan para politikası stratejik gözden geçirmesine ilişkin müzakereleri tamamlamaya kilitlendiler.

ECB'nin politika stratejik gözden geçirmesini perşembe günü açıklaması, gözden geçirmede enflasyon hedefinde değişikliğe, iklim değişikli ile mücadele tedbirlerine ve konut maliyetlerinin düzeltilmesine yer vermesi bekleniyor.

Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgiye göre ECB Yönetim Konseyi'nin 25 üyesi bugün Frankfurt'ta bir araya geldiler ve 19 aydır devam eden gözden geçirme çalışmalarını tamamlamaya çalışıyorlar. FT'ye bilgi veren ECB Yönetim Konseyi'nden 2 üye, dün akşamki yemekte iyi bir ilerleme sağlandı ve bugün resmi bir karar alınmasından umutlular.

Anlaşmanın sağlanması halinde, ECB Başkanı Christine Lagarde'nin bu anlaşmayı yarın düzenleyeceği bir online basın toplantısı ile duyurması bekleniyor.

Norveç'ten yenilenebilir enerji hamlesi

Ekonomistler Merkez’den beklentilerini açıkladı

Dolarda volatilite azalır mı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)