BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEbru Gündeş, Reza Zarrab'ı ziyarete gitti!----

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'ı ziyarete gitti!

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'ı ziyarete gitti!
07 Haziran 2018 - 14:15 www.finansgundem.com

Ebru Gündeş kızı Alara'yı da alıp Amerika'da tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab'ı ziyaret etti.

Reza Zarrab'ın “Gel” teklifine her seferinde 'Can güvenliğim yok, asla gitmem' deyip geri çeviren Ebru Gündeş sonunda kızı Alara’yı ve menajeri Sedef Arım ile New York’a gitti.

HT Magazin'den Esin Övet, Ebru Gündeş ile Reza Zarrab buluşmasının iki hafta önce gerçekleştiğini yazdı. Kızı Alara ile New York'a giden Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'la bir araya geldi. İşte Övet'in o yazısı...

Geçen pazar günü yurda dönen Ebru Gündeş, duyduğuma göre eşi Reza Zarrab’la da 2 hafta önce görüştü.

Peki diğer merak edilen konu, yani boşanma gerçekleşecek mi? Beklenen son yaşanacak mı? Bana sorarsanız yaşanmayacak. Çünkü Reza Zarrab boşanmak istemiyor. Keza, Ebru Gündeş’in de artık istediğini zannetmiyorum. Zaten uzun süredir bu konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunmadı. Böylece bir dönem konuşulan boşanma konuları tamamen rafa kalktı.

Belli mi olur, belki çift başka bir ülkede kaldığı yerden devam eder. Ne konuştukları hakkında tabii ki bir bilgim yok. Ama bu buluşmadan Reza Zarrab’ın çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü uzun zamandır kızı ve Ebru Gündeş’i görmeyi çok arzu ediyordu. Bakalım yarınlar ne gösterecek çift için.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ad soyad07 Haziran 2018 18:25

    Rüşvet verdiği isimleri tek tek saydı zerrab, ama TR de bunun rüşvet verdiğini iddia eden eski memurlar hapiste. Evet, burası Türkiye.