BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiE-ticarete yeni soluk----

E-ticarete yeni soluk

E-ticarete yeni soluk
18 Haziran 2021 - 17:03 www.finansgundem.com

Pandemide patlama yapan e-ticaret platformları, iade garantisi, uygun fiyat ve hızlı teslimat gibi avantajlarıyla tüketim ekonomisini değiştirdi. Aplus ticaretin girişimi olan alayiburda.com yoğun rekabette e-ticaret siteleri arasında yerini aldı.

Alayıburda.com hızla gelişen e-ticaret platformları arasında yerini aldı. Kozmetikten, ev elektroniğine, hijyen ürünlerinden, gıdaya kadar yüzlerce çeşit, üreticiden tüketiciye güvenli ve ekonomik bir köprü yaratmayı hedefleyen alayiburda.com üyeleri için yenilikçi kampanyalar da geliştiriyor.

Pandemi sürecinde adeta patlama yapan e-ticaret platformları, iade garantisi, uygun fiyat ve hızlı teslimat gibi avantajlarıyla tüketim ekonomisini değiştirdi. Aplus ticaretin bir girişimi olan alayiburda.com yoğun bir rekabetin yaşandığı e-ticaret siteleri arasında yerini aldı.

Bir finans profesyoneli olan Halit Acartürk, bu yeni girişimin hedefini “tüketicilere hem kaliteli hem de ekonomik ürünleri güvenli biçimde ulaştırmak” diye açıklıyor. Acartürk “alayiburda.com şimdilik beşyüzden fazla üründe hizmet veriyor, fakat her geçen gün ürün çeşitliliğini artırıyoruz, bu çeşitlilik arttıkça tüketicilerin de olumlu geri dönüşlerini alıyoruz. Bizler üretici ve tüketici arasında bir köprü oluşturuyoruz. Her iki tarafta da çeşitliliğin ve buna bağlı olarak talebin artması öncelikle maliyetleri düşürüyor ve tüketicilerin faydasını artırıyor” diyor.

Halit Acartürk finans piyasasındaki deneyimini tüketiciler yararına da kullandıklarını hatırlatıyor. “Etkili ve hızlı Finans olanaklarını taleple büyüyen üreticilerimize aktarıp, daha kaliteli ürünlere ulaşmak için çaba gösteriyoruz.

E ticaret platformları perakende sektöründe neredeyse bir devrim yarattı. Buna ölçek yararı diyebiliriz. Klasik zincir marketler de bu ölçek yararından yararlanıyor ancak üreticileri de tüketicileri de kalite ve fiyat olarak memnun ettiklerini söylemek zor. Bizim farkımız “iade garantisiyle” üreticiyi ve tüketiciyi daha adil bir denklemde, kalite ve ekonomi ölçüsünde  bir araya getirmek.”

Halit Acartürk özellikle yerel üreticilere odaklandıklarını, ulusal çapta tüketicilere ulaşma şansı olmayan kaliteli ürünleri bu çeşitlilik sayesinde farklı segmentlerden oluşan müşterilere gösterebildiklerini hatırlatıyor.

“Müşterilerimizin ürün seçerken fiyatla birlikte enformasyona da önem verdiğinin farkındayız. Bir ürünün nerede üretildiğini, hangi özelliklere sahip olduğunu, kalitesini bilmek istiyorlar. Biz de özellikle yerel ürünlerde buna dikkat ediyoruz. Bu sayede temizlik ürünü arayan bir müşterimizin dikkatini kaliteli zeytin yağı da çekebiliyor, başka yerde görmediği kozmetik ürünü ya da kıyafet de”.

Acartürk dijital platformda olmanın olanaklarını müşteriler yararına kullanmak için yenilikçi girişimleri olduğunu da hatırlatıyor ve “Üyelerin düzenli alışverişleri hızlı ve güvenli kargo olanaklarını geliştiriyor. Müşterilerimiz bizden aynı ürünü, aynı periyotlarla alıyorsa bu sadakati daha uygun fiyat ya da indirimler gibi olanaklarla destekleyecek uygulamalar geliştiriyoruz” diyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)