BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaE-ticaret sektörü büyümeye devam ediyor----

E-ticaret sektörü büyümeye devam ediyor

E-ticaret sektörü büyümeye devam ediyor
05 Mart 2012 - 17:29 www.finansgundem.com

Türkiye’de e-ticaret sektörü son 3 yılda her yıl yüzde 50 büyüdü.

Türkiye’de E-Ticaret Sektörü son 3 yılda her yıl %50 büyüdü. Private Shopping kavramı, Fransa Vente-Privee ile başladı. Bu sitenin başarısının ardından bir çok ülke kendi private shopping sitelerini kurdu. Sistemin temel mantığı sezon sonu, sınırlı sayıdaki ürünleri belirli bir süre içinde satışa sunmak. Üyelik sistemi ise alışverişte sistemi cazip kılan diğer faktör. Dünyada Private shopping sitelerinden yıllık yapılan alışveriş tutarı 100 milyar $ civarında seyrediyor. Private Shopping Sektörü 2011 Yılında %50 Büyümeyle, 6 milyar TL’lik Bir Satış Rakamına Ulaştı Perabutik.com Genel Müdürü Mukaddes Şekerci, Türkiye’de Private Shopping sektörünün 2011 yılında %50 büyümeyle, 6 milyar TL’lik bir satış rakamına ulaştığını söyledi. İndirimli alışverişi kısa süreli sunma, koşulsuz iade ile oturduğu yerden alışveriş yapma fırsatı gibi etkenler Online Private Shopping İş Modelinin başarısının sırrı. Doğru reklam kanalları ile müşterilere ulaşan, ürün seçimindeki kaliteyi muhafaza eden Grup Alışveriş Siteleri satışta başarıdan başarıyla koşuyor.
2012 Yılı Sonunda 10 Milyon Aktif İnternet Kullanıcısı Alışveriş Yapıyor Olacak!
Perabutik.com Genel Müdürü Mukaddes Şekerci; 2012 yılının sonlarına doğru Türkiye’de yaklaşık 40 milyon internet kullanıcısı olacağını tahmin ettiklerini ve ülkemizde e-Ticaret kullanım oranı Avrupa’daki rakamlara ulaştığında, alışveriş sitelerinden 10 milyon aktif internet kullanıcısının alışveriş yapıyor olacağını söyledi. Mukaddes Şekerci; “Bu durum yabancı yatırımcıların ülkemize olan ilgilerini arttırmasıyla sonuçlanırken önümüzdeki yıllarda Türkiye pazarında çok ciddi satın almaların olacağını düşünüyorum” dedi.
TTNET Müşterilerine Extra İndirim!
%100 Türk Sermayeli bir şirket olarak 01 Aralık 2011 tarihinde kurulan Perabutik.com, şu ana kadar 300 şirketle 750 değişik marka yüzlerce başarılı kampanyayı hayata geçirdi. TTNET müşterileri, sadece Perabutik.com üzerinden yaptıkları alışverişlerde normal indirimin yanında extra bir indirimden daha faydalanıyorlar. Farklı kampanyaları aynı sepette alabilme imkanı sunması, TTNET müşterilerine özel indirim vermesi Perabutik.com’u rakiplerinden ayırıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)