BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemE-Devlet'te yeni uygulama erişime açıldı----

E-Devlet'te yeni uygulama erişime açıldı

E-Devlet'te yeni uygulama erişime açıldı
10 Aralık 2018 - 18:00 www.finansgundem.com

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) herhangi bir afet durumunda toplanılmaya uygun ve güvenilir alanları E-Devlet üzerinden yayımladı

Daha önce belediyeler ve AFAD müdürlükleri üzerinden ad,soyad, ikamet adresi ve telefon bilgileri ile öğrenilebilen Acil Toplanma Alanları artık E-Devlet üzerinden tek tıkla sorgulanabilecek. Vatandaşlar, herhangi bir afet durumunda AFAD tarafından belirlenen ikamet ettikleri bölgeye en yakın park, bahçe gibi korunaklı alanları kolayca öğrenebilecek. Acil Toplanma alanlarını sorgulamak için E-Devlet giriş şifresi yeterli olacak.

AFET VE ACİL DURUMLARDA TOPLANMA ALANI NEDİR?

Toplanma alanları, afet sonrasında insanlara kendilerini güvende hissedebilecekleri bir alanda bulunmaları, yaşadıkları büyük şoku atlatabilmeleri, yakınları ile bir araya gelebilmeleri ya da haberleşebilmelerine imkan yaratan hayati öneme sahip alanlardır.

Afet gerçekleştikten sonraki ilk 12 - 24 saatlik zaman dilimi, afete maruz kalan insanların ihtiyaç duyacağı güvenli toplanma alanlarına erişimi, sağlıklı bilgiye ulaşımı, yerel düzeydeki yetkililerin bilgilendirme yapması, olası kargaşaların önüne geçilmesi bakımından en fazla öneme sahip olan zaman dilimidir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)