BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDüşürülen uçağı kara kutusu Putin'e getirildi----

Düşürülen uçağı kara kutusu Putin'e getirildi

Düşürülen uçağı kara kutusu Putin'e getirildi
08 Aralık 2015 - 22:18 www.finansgundem.com

24 Kasım tarihinde vurulan Rus uçağının kara kutusu Rusya lideri Vladimir Putin’in makamına getirildi.

Türkiye-Suriye sınır bölgesinde 24 Kasım tarihinde vurulan Su-24 bombardıman uçağı kara kutusu Rusya lideri Vladimir Putin’in makamına getirildi. Uçağın kayıt cihazına dokunan Putin, “Buradan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın Türkiye’nin yaptıklarına bakış açımız değişmeyecektir” dedi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun getirdiği kara kutuya bakarak Türkiye yönetimine dargınlığını bir kez daha dile getiren Putin, “Kendimi düzeltmem gerek. Orada neler yaşandığını elbette en ince ayrıntısına kadar öğrenmemiz gerek. Hatta başka yabancı ülke uzmanları da kara kutunun çözümü esnasında tanık olarak davet edilmeli ama bir kez daha tekrarlıyorum. Dost ve hatta müttefikimiz saydığımız, teröre karşı birlikte savaşmayı düşündüğümüz Türkiye yönetiminden haince sırtımızdan vurulduk” ifadesini kullandı.

Türk jeti tarafından vurularak düşürülen Su-24 bombardıman uçağı kara kutusunun bulunduğu öğleden sonra Suriye’deki Rus askeri birlikleri tarafından açıklanmıştı. Bunun için Türkiye sınırı bölgesinde çatışmaya girildiği de kaydedilmişti.  Kara kutunun bulunmasıyla Kremlin Sarayına nakledilmesi arasında 4 saatten az süre geçmiş oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)