BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDüşündüğü her dakika Tesla'ya 1 milyon dolar kazandırıyor----

Düşündüğü her dakika Tesla'ya 1 milyon dolar kazandırıyor

Düşündüğü her dakika Tesla'ya 1 milyon dolar kazandırıyor
20 Nisan 2022 - 12:08 www.finansgundem.com

Elon Musk, düşündüğü her dakikanın Tesla'ya 1 milyon dolar kazandırdığını söylüyor.

Elon Musk, elektrikli araba üreticisi Tesla'yla havacılık ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX için "neredeyse aklını yitirecek kadar" çalıştığını itiraf etti.

Ayrıca şirketin "mali gelirini 100 milyon dolar artırdığını" belirttiği 30 dakikalık bir toplantıyı anımsadı.

The Independent'ta yer alan habere göre, Musk yeni bir söyleşide, TED Başkanı Chris Anderson'a "Uyumayı zorlaştıran şey şu: Tesla ve SpaceX hakkında düşündüğüm her faydalı saat ve hatta dakika şirket üzerinde öyle büyük bir etkiye sahip ki, bildiğiniz gibi elimden geldiği kadar fazla, aslında neredeyse aklımı yitirecek kadar fazla çalışıyorum" dedi.

Elon Musk sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"Tesla her faydalı, her yüksek kaliteli düşünmeyle geçen dakikanın şirket üzerinde 1 milyon dolar etki yaratacağı bir noktaya geliyor veya muhtemelen bu yıl gelecek ki bu çılgınca. Tesla haftada 2 milyar dolar gelir elde ediyorsa, bu haftada 7 günden, günde 300 milyon dolar eder. Şirketin mali gelirini yarım saatlik bir toplantıda 100 milyon dolar artırmayı başardığım birçok hadise oldu."

 

Geçen hafta Twitter'ı satın almak için 43 milyar dolarlık nefes kesici bir teklif sunan Musk, 251 milyar dolar olarak bildirilen kişisel servetiyle dünyanın en zengin kişisi konumuna da değindi.

Musk, "Kişisel tüketim için yılda milyarlarca dolar harcıyor olsam bu çok sorunlu olurdu ama durum böyle değil. Aslına bakılırsa şu an bir evim bile yok. Kelimenin tam manasıyla arkadaşlarımın evlerinde kalıyorum. Yatım yok. Tatile pek çıkmıyorum yani kişisel harcamalarım yüksek değil. Tek istisna uçak ama uçak kullanmazsam çalışmaya daha az vaktim kalır" dedi.

Musk, Twitter’ı satın alırsa yönetim kurulu üyelerine maaş ödemeyecek

 

Elon Musk: Bir evim bile yok, arkadaşlarımda kalıyorum!

 

Twitter’dan Elon Musk’a engel!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)