BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDüşük faiz güçlü büyüme demek----

Düşük faiz güçlü büyüme demek

Düşük faiz güçlü büyüme demek
20 Haziran 2014 - 08:01 www.finansgundem.com

PIMCO kurucusu Bill Gross, ABD’de sıfıra yakın seviyelerde olan faiz oranlarının yavaş ama güçlü büyüme anlamına geldiğini söyledi

Dünyanın en büyük tahvil yatırım fonlarından PIMCO’nun kurucusu Bill Gross, ABD’de sıfıra yakın seviyelerde olan faiz oranlarının yavaş ama güçlü büyüme anlamına geldiğini söyledi.

Chicago’da bir konferansta konuşan Gross, ABD’nin düşük büyüme oranlarının devam edeceğini ve bunun “yeni normal” olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi. Gross, şirketi PIMCO’yu da “mutlu bir krallık” olarak tanımladı.

PIMCO kurucusu, “Bu şirketi 2014’te çok büyük işlere imza attı. Biz mutlu bir krallığız” dedi. Gross, piyasalar hakkında da konuştu ve “Piyasalarda uzun süre durumun sabit kalmasını bekliyoruz. Fed, faizleri düşük tutmaya devam ederse, yatırımcıların risk almaya başlamasını ve borsalar sert yükselişlerin yaşanmasını öngörüyoruz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)