BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDüşen uçağa Ajda Pekkan 2013'te binmiş----

Düşen uçağa Ajda Pekkan 2013'te binmiş

Düşen uçağa Ajda Pekkan 2013'te binmiş
12 Mart 2018 - 09:04 www.finansgundem.com

Dubai'den İstanbul'a gelişi sırasında İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel jet, 2013'de Ajda Pekkan'ı da konuk etmiş

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jette bulunan Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti. Ajda Pekkan'ın da 1 Eylül 2013 tarhinde düşen jete bindiği öğrenildi. 

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jette bulunan Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti. Jette bulunan yolcular arasında Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay'ın bulunduğu belirtildi.

Ajda Pekkan'ın da 1 Eylül 2013 tarhinde düşen jete bindiği öğrenildi.

Mina Başaran'ın 1 Eylül 2013 tarhinde, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ajda Pekkan'ın da düşen uçağa bindiği görülüyor. Başaran yayınladığı bu kareye, "Havada Ajda konseri" notunu düşmüş.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)