BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDurak yine Adana'ya mı seçilecek?----

Durak yine Adana'ya mı seçilecek?

Durak yine Adana'ya mı seçilecek?
27 Eylül 2013 - 13:45 www.finansgundem.com

Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, siyasete dönebilmek için kamuoyunun nabzını tutuyor

MHP'nin, büyükşehir belediye başkan adaylığı için Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü göstereceği söylentileri sonrası harekete geçen Aytaç Durak, cep telefonlarına gönderdiği mesajda hükümete yüklenerek, bağımsız mı yoksa başka bir partiden mi aday olması konusunda anket yapacağını duyurdu. Durak, gönderdiği mesajda şöyle dedi: "Değerli hemşehrim, yine size danışıyorum. Beni tekrar seçmenizi hazmedemeyen siyasilerin seçmen iradenizi yok ettikleri gibi bana da neler yaptıklarını biliyorsunuz. Bu haksızlığın hesabını sandıkta beraber soralım diyorsanız adaylığımı bağımsız mı veya bir partiden mi size danışacağım. Anketçiler kapınızı çalacak. Saygıyla."
2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Aytaç Durak, 2009 seçimlerinde AK Parti'den aday gösterilmeyince MHP'den aday olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmiş, akabinde de İçişleri Bakanlığı tarafından hakkındaki iddialar nedeniyle görevinden alınmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)