BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünyayı şoke eden gelişme! Boris Johnson hastaneye kaldırıldı----

Dünyayı şoke eden gelişme! Boris Johnson hastaneye kaldırıldı

Dünyayı şoke eden gelişme! Boris Johnson hastaneye kaldırıldı
05 Nisan 2020 - 23:38 www.finansgundem.com

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) testi daha önce pozitif çıkan İngiltere Başbakanı Johnson hastaneye kaldırıldı. Johnson'ın ateşinin düşmediği öğrenildi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardıdan karantinada bulunduğu 10 Numara'dan alınarak hastaneye kaldırıldı. 

İngiltere Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan, doktorunun tavsiyesi üzerine bu akşam testler için hastaneye kaldırıldı" ifadesine yer verildi.

55 yaşındaki Başbakan'ın Kovid-19 belirtileri göstermeye devam ettiği kaydedilerek, hastaneye kaldırılmasının tedbir amaçlı olduğu vurgulandı.

Johnson'ın ateşinin indirilemedeği öğrenildi. 

Johson'ın ofisinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Doktorunun tavsiyesi üzerine Başbakan, bir takım testler için hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi pozitif çıktıktan 10 gün sonra halen inatçı koronavirüs semptomları göstermeye devam ettiği için, bu tedbir amacıyla atılan bir adım.

RIA haber ajansına konuşan İngiliz ulusal sağlık sistemi yönetimi içerisindeki bir kaynak, Johnson'ın yapay solunum desteği alacağını bildirdi.

Johson acil bir şekilde hastaneye kaldırdı. Akciğerlerine solunum desteği sağlanacak

Görüntüsü dikkat çekmişti

Ateş ve öksürük gibi belirtiler gösteren Johnson'ın 27 Mart'ta yapılan testi pozitif çıkmıştı.

O tarihten beri kendini izole eden Başbakan Johnson, 3 Nisan'da yayınladığı videoda, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendimi daha iyi hissediyorum ve 5 günlük tecride rağmen ne yazık ki hala bir semptomum var, küçük bir semptom. Hala ateşim var ve bu nedenle hükümetin tavsiyesi uyarınca, bu belirti gidene kadar kendimi tecrit etmeyi sürdürmem gerekiyor."

Johnson'ın bu videosuyla 2 Nisan akşamı sağlık çalışanlarını alkışlaması sırasında çekilen görüntüsünde, hastalığın üzerinde yol açtığı etki dikkati çekmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)