BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDünyanın gündemi Finans Gündem----

Dünyanın gündemi Finans Gündem

Dünyanın gündemi Finans Gündem
16 Ocak 2015 - 14:44 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü ekonomist Steve Hanke, Finans Gündem'in kendisiyle yaptığı söyleşiyi ekonomi dünyasıyla paylaştı…

FINANSGUNDEM.COM
 
Finansgundem.com’a konuşan dünyaca ünlü ekonomist Prof. Steve Hanke’nin büyük bir ilgiyle okunan yorumları dünya çapında olay oldu. Prof. Steve Hanke, Finansgundem.com’daki söyleşiyi dünyayla paylaştı.
 
Johns Hopkins Üniversitesi'nin Uygulamalı Ekonomi Profesörü Steve Hanke, 2015’te dünyada ve Türkiye’de ekonomik beklentilere ilişkin sorulara verdiği cevapların linkini önce mail grubuyla paylaştı. Mail grubundaki dünya ekonomisinin gözde isimleri, strateji ve analiz ustası ekonomi aktörleri, öğrencileri Prof. Hanke’nin Türkiye, petrol ve FED’le ilgili görüşlerini Finans Gündem’den okudu.
 
Prof. Hanke bununla da sınırla kalmadı; Finansgundem.com linkini kendi ‘söyleşiler ve makaleler web sayfası’na koydu. Ekonomistler, akademisyenler ve Hanke hayranları bir tıkla Finansgundem.com’a ulaşarak ekonominin dev isminin söyleşini okuma şansını yakaladı.
 
John Hopkins Üniversitesi’nin dev ekonomisti, dünya ekonomi çevrelerinin ‘usta’ dediği Prof. Steve Hanke son bombasını da dün akşam patlattı. Hanke, Finansgundem.com’da yayınlanan söyleşiyi sosyal medya üzerinden tüm dünyaya bir kez daha yaydı. Özellikle seçtiği petrolle ilgili bölümleri Twitter hesabına koyan Prof. Hanke, takipçileri için söyleşinin Finans Gündem’deki linkini de ekledi.
 
Bu flaş gelişmeyle, internet ekonomi medyasının güçlü, güvenilir ve rakipsiz haber sitesi Finansgundem.com, 24 saatte dünyanın gündemine oturdu. Kıtalararası ekonomist Prof. Steve Hanke, Finansgundem.com’u mail grubundan, web sitesinden ve Twitter hesabından tüm dünyaya açtı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)