BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivDünyanın en pahalı otomobilinin alıcısı kim?----

Dünyanın en pahalı otomobilinin alıcısı kim?

Dünyanın en pahalı otomobilinin alıcısı kim?
29 Mayıs 2021 - 08:29 www.finansgundem.com

Alıcısı sır gibi saklanan 20 milyon sterlinlik fiyat etiketiyle dünyanın en pahalı otomobili olan Rolls-Royce Boat Tail’in Beyonce ve Jay Z’ye özel yapıldığı iddia edildi

İngiliz lüks araç üreticisi Rolls-Royce’un önceki gün tanıttığı ‘dünyanın en pahalı otomobili’ olan yeni modeli ‘Boat Tail’in ABD’li ünlü şarkıcı çift Beyonce ve Jay Z tarafından sipariş edildiği iddia edildi. 20 milyon sterlinlik (243 milyon lira) fiyatıyla yaklaşık 40 Rolls-Royce Phantom limuzine eşdeğer olan aracın Beyonce ve Jay Z’nin 9 yaşındaki kızı Blue (mavi) Ivy’ye ithafen mavi renkte olduğu öne sürüldü.

Onlar sipariş etti
İngiliz ‘Telegraph’ gazetesine konuşan otomotiv endüstrisinden bir kaynak, “Bu fantastik otomobilin tüm detaylarıyla en sevdikleri şeylerle eşleşen Beyonce ve Jay Z tarafından sipariş edildiği düşünülüyor” dedi. Arka tarafında yemek takımı, buzdolabı, döner kokteyl masaları, açılır sandalyeler ve şemsiye bulunan Rolls-Royce Boat Tail’ın ünlü çiftin düzenli olarak gittiği ve açık havada piknik yapmaktan keyif aldığı Fransız rivierası Cote d’Azur bölgesi için tasarlandığı tahmin ediliyor. Öte yandan, 5,8 metreden kısa bir uzunluğa sahip olan yeni dört koltuklu iki kapılı Rolls-Royce Boat Tail, şirketin İngiltere’nin Sussex bölgesindeki butik genel merkezinde yeni Coachbuild departmanı tarafından inşa edilen ilk araç olduğu belirtildi.

Bir adet üretildi
Rolls-Royce, aracı alan müşterinin adını açıklamadı ancak onları ‘tarz duygusu, seyahat, macera ve eğlence sevgisi olan, otomobil ve saat koleksiyoneri bir çift’ olarak tanımladı. Ayrıca aracın çiftin hoşlandığı kaliteli şampanya ve yat keyfine özel detaylarla tasarlandığı vurgulandı. Bu özellikler de Beyonce ve Jay Z’ye uyuyor. 4 yılda tasarlanan ve 570 beygirlik bir 6.75 litre çift turbo V12 motora sahip araçtan şimdilik sadece bir adet üretildiği ifade edildi.

Dünyanın en pahalı otomobili değişti

Küresel çip sıkıntısı yıllık otomobil satışlarının yüzde 5'ini götürecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)