BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyaca ünlü şarkıcıyı tekme tokat dövdüler!----

Dünyaca ünlü şarkıcıyı tekme tokat dövdüler!

Dünyaca ünlü şarkıcıyı tekme tokat dövdüler!
10 Haziran 2016 - 15:33 www.finansgundem.com

Ünlü şarkıcı Justin Bieber siyahi bir kişiyle tekme tokat kavga etti. Bieber araya giren kişilerin ayırmasıyla son bulan kavgada bir hayli yıprandı.

Kanadalı ünlü pop star Justin Bieber, NBA finalini izlemek üzere gittiği Cleveland'da bir otelde kavgaya tutuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, kavga ederken görüntülendi.

TEKME TOKAT KAVGA

NBA Final Serisi’ndeki Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors serisinin 3. maçını seyreden Bieber’ın, Cleveland civarındaki bir otelde kavga ettiği görüntüleri basına sızdı. Bir şahısa saldırdığı görülen Bieber, kavgaya diğer kişilerin girmesiyle birlikte altta kaldı. Görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kavga meydana geldiği esnada olayı görenlerin içeriye girmek için hamle yaptığı fakat kavganın hemen son bulduğu dile getirildi. Kavgada yaralanmanın olmadığı ve olay yerine polis çağrılmadığı ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)