BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyaca ünlü modacı intihar etti----

Dünyaca ünlü modacı intihar etti

Dünyaca ünlü modacı intihar etti
05 Haziran 2018 - 21:18 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü Amerikalı moda tasarımcısı Kate Spade, evinde ölü bulundu. Polisler 55 yaşındaki Spade'in evinde asılı halde bulunduğunu ve ardında bir not bıraktığını bildirdi

Dünyaca ünlü Amerikalı moda tasarımcısı Kate Spade, evinde ölü bulundu. Polis,  55 yaşındaki Spade'in New York'taki evinde asılı bulunduğunu ve ardında bir not bıraktığını bildirdi. Soruşturma devam ettiği için notta yazılana dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Özellikle çanta tasarımlarıyla dünya çapında isim yapmış ünlü modacının, ABD'de 140'ın üzerinde, dünya genelinde ise 175'ten fazla mağazası bulunuyor.

Kate Spade 24 Aralık 1962’de Missouri – Kansas City’de dünyaya gelmiş olan Amerikalı moda tasarımcısı, iş kadını ve Kate Spade New York’un sahibidir. Katolik Lisesi olan Aziz Teresa Akademisine katılan ve daha sonra Kansas Üniversitesine giden ünlü tasarımcı, daha sonra Arizona Devlet Üniversitesi’ne geçmiş ve 1985 yılında gazetecilik diplomasıyla mezun olmuştur.

Kate Spade New York, Amerika Birleşik Devletleri genelinde 140’den fazla perakende mağazası ve outlet mağazası ve uluslararası alanda 175’ten fazla mağazaya sahiptir. Ürünleri dünya çapında 450’den fazla mağazada satılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)