BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDünyaca ünlü danışmanlık şirketi N2Growth Türkiye'de ----

Dünyaca ünlü danışmanlık şirketi N2Growth Türkiye'de

Dünyaca ünlü danışmanlık şirketi N2Growth Türkiye'de
03 Ekim 2017 - 09:45 www.finansgundem.com

Usta bankacı Tunç Akyurt ve iki ortağı, hem Türkiye’de hem de çevre ülkelere hizmet verecek N2Growth’un Türkiye Ofisi’ne açtı.

FINANSGUNDEM.COM

Global bir marka daha, küresel güç olma yolunda hızla büyüyen Türkiye’ye geldi. Dünyanın en iyi 10 danışmanlık şirketinden biri seçilen N2Growth İstanbul’da işbaşı yaptı! Bankacılık sektörünün usta isimlerinden Tunç Akyurt, iki ortağıyla birlikte, strateji, iş geliştirme, organizasyonel tasarım ve dijital transformasyon gibi kritik yönetim konularında dünya çapında danışmanlık hizmeti veren N2Growth’un ‘Türkiye Ofisi’ni açtı.

ÜÇ KITAYA HİZMET

Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan gibi çevre ülkeler ile Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın da kapsama ve sorumluluk alanları içinde olduğunu belirten Tunç Akyurt, “N2Growth olarak 30 farklı ülkede ofislerimiz var. Kurucularımız, liderlik gelişimi, kültürel değişim ve transformasyon konularında bu işlerin kitabını yazmış kişiler. Dünyanın en büyük 500 şirketi olarak görülen Fortune 500'ün yüzde 70'i müşteri portföyümüzde. Forbes tarafından 2016 yılının en iyi 10 yönetim danışmanlık şirketinden biri seçildik. Üst düzey yönetici bulma ve yerleştirme alanında 2016 yılında dünyanın en iyi 2. firması seçildik” diyor.

KONULARINDA USTA ÜÇ ORTAK

Tecrübeli bankacı Tunç Akyurt; 35 yıllık arkadaşı, FMCG ve perakende sektörlerinde derin deneyime sahip Kerem Kadakal ve uzun yıllar üretim-sanayii sektöründe CEO'luk yapmış usta yönetici Ulvi Kadakal öncülüğünde Eylül ayında yola çıkan N2Growth Türkiye’nin hedefi, liderlik gelişimi, kültürel dönüşüm ve sistematik değer yaratma dendiğinde akla gelen ilk danışmanlık firması olmak. Akyurt, “Özellikle aile bazlı yönetilen birçok firmanın bu alanlarda önemli bir ihtiyacına cevap verebileceğiz” diyor.

CEO VE ÜST YÖNETİM KOÇLUĞU

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, ceo ve üst yönetim koçluğu, kültürel dönüşüm, üst düzey yönetici bulma, yerleştirme gibi konular da şirketin uzmanlık alanı içinde yer alıyor. Ayrıca Private equity firmalarının yatırım yaptıkları firmalardaki ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen "N2Ventures" isminde bir practice alanı da mevcut.

UZMAN GLOBAL BİR KADRO

Konularında uzman global bir kadro ile çalıştıklarını söyleyen Tunç Akyurt, çalışma modellerini ise, “Projelerin mahiyetine göre sektörel veya fonksiyonel alandaki bu uzman kişileri part-time veya full-time olarak görevlendiriyoruz” diyerek anlatıyor.

Akyurt sözlerini, “3 ortak olarak finansal hizmetler, bankacılık, sigorta, FMCG, perakende, sanayii ve üretim gibi kritik sektörlerde toplam 80 yıla yakın bir tecrübeyi masaya getirmiş oluyoruz” şeklinde noktalıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)