BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünya Kupası ihaleleri Türklere----

Dünya Kupası ihaleleri Türklere

Dünya Kupası ihaleleri Türklere
13 Temmuz 2017 - 13:57 www.finansgundem.com

Katar Ekonomi Bakanı Ahmed bin Jassim al-Thani, Türk şirketlerinin Katar’daki işlerini aksamadan yürüttüğünü belirterek, 2022’de yapılacak Dünya Kupası olsun, altyapı projeleri olsun veya diğer konularda aksama öngörmüyoruz

Dört ülkenin şirketlerinin bundan sonraki işlerde yer almayacak olması nedeniyle Türk şirketlerine Katar’da çok daha fazla fırsat çıkabilir” dedi. Katar’ı terörü desteklemek ve bölgesel rakipleri olan İran’la yakınlaşmakla suçlayan Suudi arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Bahreyn geçen ay Katar’la diplomatik ilişkilerini kesmişti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Katar Ekonomi Bakanı Ahmed bin Jassim al-Thani ile görüştü. Katar’ın ihtiyaçlarının giderilmesine ve iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Zeybekci, “Türkiye bugüne kadar 197 kargo uçağı, 16 TIR ve bir gemi ile Katar’ın günlük ihtiyaçlarını tedarik etti. Bundan sonra da günlük ya da uzun vadeli ihtiyaçların giderilmesine devam edeceğiz” diye konuştu.

Avusturya ziyareti

Avusturya ziyaretiyle ilgili soruya karşılık, “Bu ay içinde Avusturya’ya bir ziyaretimiz olacaktır” dedi. Avusturya daha önce Zeybekci’nin ülkeye girişine izin vermediğini açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)