BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya jet sosyetesi, İstanbul’daki düğünde buluşacak----

Dünya jet sosyetesi, İstanbul’daki düğünde buluşacak

Dünya jet sosyetesi, İstanbul’daki düğünde buluşacak
15 Ekim 2022 - 11:57 www.finansgundem.com

İstanbul, 11 Kasım'da dünya jet sosyetesine ev sahipliği yapacak. Lübnanlı iş insanı Ghandour ve 12 yıllık sevgilisi Burcu Özüyaman'ın düğününe çoğu yurt dışından olmak üzere 500 konuk katılacak. İşte Bülent Cankurt'un Sabah'taki yazısı...

Dünya jet-set'inin düğün rotaları arasına giren İstanbul, yine çok görkemli bir düğüne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Lübnanlı iş insanı Rachard Ghandour, 12 yıldır flört ettiği Burcu Özüyaman ile İstanbul'da evlenecek.

11 Kasım'da, Boğaz'daki lüks bir otelde gerçekleşecek düğünün detaylarını okuyunca eminim sizin de benim gibi ağzınız bir karış açık kalacak! İki gün iki gece sürecek düğünü, kraliyet ailelerinin düğünlerini de tasarlayan Ziad Raphael Nassar organize edecek. Düğüne çoğu yurt dışından 500 davetli katılacak. Düğünde Arap dünyasının pop starı olan Amr Diab sahneye çıkacak.

Dünyaca ünlü Mısırlı şarkıcı Amr Diab, böylece ilk kez Türkiye'de sahneye çıkmış olacak. After party'de bile Kenan Doğulu'nun sahne alacağını söyleyeyim de düğünün görkemini siz tahmin edin artık. Anlayacağınız, yurt dışından gelecek konukları için otelin birçok odasını da kapatan Lübnanlı eniştemiz kesenin ağzını sonuna kadar açmış. Umarım kızımızla ömür boyu mutlu olur.

2 GÜNDE 4 GELİNLİK GİYECEK

Burcu Özüyaman, iki günlük düğünde dört gelinlik giyecek. 10 Kasım'da aile arasında gerçekleşecek düğünde, Raşit Bağzıbağlı'nın bir gelinliğini giyecek olan Burcu Hanım, 11 Kasım'da baba evinden Hakan Akkaya imzalı gelinlikle çıkacak. Asıl düğündeki gelinliğini ise; müstakbel eşinin hemşehrisi olan dünyaca ünlü modacı Elie Saab özel olarak tasarladı. Burcu Hanım, after partide de yine Elie Saab imzalı özel tasarım mini bir gelinlikle eğlenecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)