BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünya genelinde virüsten ölüm sayısı 1 milyonu aştı----

Dünya genelinde virüsten ölüm sayısı 1 milyonu aştı

Dünya genelinde virüsten ölüm sayısı 1 milyonu aştı
29 Eylül 2020 - 08:10 www.finansgundem.com

Johns Hopkins Üniversitesi'nin derlediği verilere göre, dünya genelinde yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyonu geçti.

Baltimore merkezli Johns Hopkins Üniversitesi'nin paylaştığı verilere göre dünya genelinde 1 milyon 555 kişi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Salgının başlangıcından bu yana 200 bin kadar insanın hayatını kaybettiği ABD, virüs kaynaklı en çok ölümün yaşadığı ülke olmayı sürdürüyor.

ABD'yi, 142 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği Brezilya izliyor; yaklaşık 95 bin 500 kişinin hayatını kaybettiği Hindistan ise üçüncü sırada yer alıyor.

Ayrıca verilere göre, pandemide 33 milyondan fazla insanın Kovid-19 testi pozitif çıktı. Sayının kayıtlara geçen miktardan çok daha fazla olduğu tahmin ediliyor.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Acil Durumlar Programı Direktörü Mike Ryan, konuya ilişkin "Bir milyon korkunç bir rakam ve bence bunu düşünmemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Ryan, daha önce de küresel çapta yaygın bir şekilde kullanılan başarılı bir aşıya kadar yaklaşık 2 milyon insanın hayatını kaybedebileceğini dile getirmişti.

Koronadan hayatını kaybeden aday seçimi kazandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)