BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiDünya devinde flaş gelişme!----

Dünya devinde flaş gelişme!

Dünya devinde flaş gelişme!
07 Aralık 2021 - 16:21 www.finansgundem.com

Samsung, yarı iletken işi için cihaz çözümleri (DS Division) ve içine mobil, televizyon ve tüketici elektroniğini alan SET Division için flaş bir karar aldı. Dev şirket şirket içi düzenlemeyle iki yeni CEO atadı

Samsung Electronics şirket içi düzenlemelerini duyurdu. Mobil ve tüketici elektroniği departmanlarını birleştiren şirket, en son 2017'de 3 ayrı bölüm için 3 yeni CEO atamıştı. Yeni yapılan düzenlemeyle şirketin iki bölümünü yöneten iki CEO’su olacak.

15 yıl boyunca dünya çapındaki TV satışlarında etkin rol oynayan Samsung Görsel Ekran işleri Başkanı olan Jong-hee Han, artık aynı zamanda SET bölümünden sorumlu eş-CEO oldu. 

Daha önceden Samsung’un flash bellek ürün ekibinde ve DRAM tasarım ekibinde çalışan  Samsung Electro-Mechanics’in CEO’su olan Kyehyun Kyung da yarı iletkenler bölümüne liderlik etmekle görevlendirilecek.

Rusya'da Samsung'un 61 farklı modelinin satışı yasaklandı

 

Samsung Başkanı madde kullanımı suçlamalarını kabul etti

 

Samsung’un mirasçılarından kritik karar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)