BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDünya devi bankalar kâr beklentisini düşürdü----

Dünya devi bankalar kâr beklentisini düşürdü

Dünya devi bankalar kâr beklentisini düşürdü
28 Şubat 2020 - 09:47 www.finansgundem.com

Dünya devi yatırım bankaları Citigroup, Goldman Sachs ve JPMorgan Chase korona virüs sebebiyle kâr beklentilerini düşürdüklerini açıkladı.

Citigroup Inc., korona virüsün ekonomik büyümeyi kısıtlaması nedeniyle için 2020 için global kârlarda sıfır büyüme bekliyor. Bankanın hisse başına yaptığı kâr beklentisi, Goldman Sachs Group Inc. ve JPMorgan Chase & Co.'da yankı buldu ve her 2 şirket ABD şirketlerine ilişkin kâr tahminlerini düşürmek üzere harekete geçti.

Goldman, bu yıl Amerikan firmaları için herhangi bir kar artışı beklemiyor. Global sermaye stratejisti Robert Buckland dahil Citigroup analistleri, 27 Şubat'ta yayımladıkları raporda, "Global GSYH için açık riskler var. 2020'de yatay global hisse başı kar tahmin etmek ihtiyatlı görünüyor" ifadelerine yer verdi.

Global sermaye stratejisti Robert Buckland dahil Citigroup analistleri 27 Şubat tarihli araştırma raporunda bankanın yılın başında %4 büyüme beklediğini belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)